Baj hogy nem eszek húst?
Én vegánként voltam a legkövérebb. Rengeteget ettem, junk foodot is, olajos magvakból simán napi egy zacskót. Most vega vagyok, minimális túlsúlyom van. Amikor 10 éve fogyóztam és a legvékonyabb voltam, akkor pedig mindennap ettem csirkemellet.
Úgyhogy a húsnak semmi köze ehhez :D
17 évesen és már 7 éve nem eszel húst?
Igen, baj. Fejlődő szervezet vagy. Sok tápanyagnak minőségileg és mennyiségileg a hús és belső szervek a legjobb forrásai.
"mindenki csodálkozik amúgy hogyhogy nem vagyok sovány"
Azt írtad fentebb, hogy péksütiket eszel. Nincs abban semmi furcsa, hogy nem vagy sovány. Nem a hústól hízik el az ember. Az étrended nem is egy egészségtudatos döntés és valószínűleg nem is egy figyelmesen összeállított, étrendkiegészítőkkel megtámogatott étrendet követsz.
Szóval a kérdés lényegére visszatérve:
Lehet-e bajod? Lehet. Valószínűleg már most is van. Kiskamasz korodtól különböző fajtájú és mértékű tápanyaghiánnyal nőttél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!