Nyers tésztát ettem, lehet komoly bajom?
Figyelt kérdés
Csináltam mikróban csinálható pizzát de viszont nem raktam be elég ideig a mikroba, kicsi volt a pizza es ettem belole egy szeletet, aztan elaludtam es orbitalis gyomor kujtorgással keltem, hasmenésem is volt illetve fáj a hasam és a nyelőcsövem, hányni fogok? nagyon nem szeretnék. Mit tudnák csinálni?dec. 13. 00:36
1/6 anonim válasza:
Vegyél be késhegynyi szódabikarbónát, vízbe keverve.
A nyers tészta veszélyes. Régen azt mondták: kukac nő a hasadba.
2/6 anonim válasza:
"A nyers tészta veszélyes. Régen azt mondták: kukac nő a hasadba."
Ilyen hülyeséget ne írogass már, honnan kerülne bele kukac???
Egyszerüen az életszö tovább kelt a hasadban, mert a tészta nem sült meg eléggé, és az élesztögombák még aktívak maradtak.
3/6 anonim válasza:
Ja, 60 fok celsiusos nagy töménységű sósavban igazán jól érzik megukat az élesztőgombák
4/6 anonim válasza:
3-as: a 60 fok celsius annyira forró, hogy az emberi szervezetben ilyen hömérséklet nem lehetséges, a savasságot meg eleve nem celsiusban mérik.
5/6 anonim válasza:
4. Te kimaradtál az ált. isk. összes osztályából?
6/6 anonim válasza:
NEM; nem maradtam ki.
DE ha megírod, hol van az emberi szervezetben 60 celsius fok, akkor hözönghetsz!
Az ember - mint minden egyéb (biológiailag tekintve) állat - fehérjéböl áll, a fehérjék pedig 42-43 fok között kicsapódnak, azaz a sejtek elpusztulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!