Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez komoly, hogy nem megy a...

Ez komoly, hogy nem megy a légkondi a plázákban???

Figyelt kérdés

Múlt héten a Duna Pláza moziban szólt a pénztáros, hogy nem nagyon megy a légkondi. Gondoltam, egyszeri eset, végül is ki lehetett bírni, nem volt 40 fok.

De ma megint ott jártam és az egész plázában dög meleg volt, pedig direkt azért mentem oda, mert már kezdtem hőgutát kapni kinn. Volt amelyik üzletben ventilátor volt beállítva, de kb. megmaradni nem lehetett. Hallottam, hogy más plázában is ez a helyzet. Ez normális???

Mindig mondják a hírekben, hogy próbáljunk légkondicionált épületekben lehűlni egy kicsit, na de akkor hol? Üljek be mondjuk egy okmányirodába...???

júl. 18. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a Plázában megy.

Árkádban spórólnak. Télen meg a fűtéssel.

Pécs

júl. 18. 21:54
 2/6 IgaziÚriember ***** válasza:
0%

"Üljek be mondjuk egy okmányirodába...?"

Ha olyan hátrányos helyzetű vagy hogy még légkondid sincs akkor igen vagy ott van a hajléktalanszállók épülete, ott is várnak tárt karokkal.

júl. 18. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínű elromlott a rendszer.
júl. 19. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy meghibásodhatott, vagy alulméretezett.
júl. 19. 22:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Ismerősöm beszámolója alapján a MOM-Parkban sem ment. :(
júl. 19. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:

" A klíma is nagyon jó megoldás kánikula ellen. Szakemberek azt tanácsolják, hogy az idős emberek – ha megtehetik – üljenek be órákra klimatizált helyiségekbe, ahol a keringésüket normalizálni tudják. "

Hát én megpróbáltam. :(

júl. 19. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!