Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek, ha borzalmasan...

Mit tegyek, ha borzalmasan tele ettem magam?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat ettem, nagyon nagyon rosszul vagyok! Hányingerem van, hasam a torkomban és mindjárt szétpukkadok! Már azon vagyok, hogy meghányatom magam (ebben nem vagyok gyakorlott) Már ittam szódabikarbónás vizet, nem segített. Mit lehet ilyenkor tenni? Segítsetek :(
nov. 29. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ülj rá a vécére és kakálj egyet.
nov. 29. 20:23
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Ujjal nyúlj le a torkodon, akkor jönni fog az inger
nov. 29. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom milyen érzés. Én ilyenkor sétálgatni szoktam, vagy kimegyek egy kicsit a levegőre, meg 1-2 korty hideg kólát iszok. Legtöbb esetben segít🙂
nov. 29. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Várj.
nov. 29. 20:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! A hányás és a séta lesz a megoldás.
nov. 29. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Evőverseny volt?
nov. 29. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

5.

Egyszerre?

nov. 29. 20:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Én biztos nem hánytatnám magam ezért...

A séta is bőven elég lenne, a kaja utáni teltségérzet viszonylag gyorsan múlik, sőt, érdekes módon át tud váltani éhségbe (gondolom ezért olyan könnyű kitágítani az embernek a gyomrát, ezáltal elhízni).

nov. 29. 20:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha ki akarod hányni, akkor hajolj a WC fölé, és tiszta kézzel, dugd egy ujjadat a torkodba, amíg öklendezni kezdesz. Nem kellemes, de gyors megoldás lehet.

Ha van otthon almaecet, egy pohár vízbe önts 2-3 kávéskanállal, és idd meg. Ez is segíthet.

Ha egyik sem tetszik, akkor az idő megoldja: előbb-utóbb a gyomrod megbírkózik vele.

nov. 29. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
A bulimiádat kellene kezeltetni - elég érdekes ugyanis, hogy AZONNAL az lesz a megoldás, nem az, hogy lefekszel és kipihened.
tegnapelőtt 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!