Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Multivitamin ésszel?

Baltaarcúu kérdése:

Multivitamin ésszel?

Figyelt kérdés
Van olyan multivitamin, amit "ésszel" raktak össze?Amiben nem gátolják egymás hatását a nyomelemek, vitaminok? Amiben D vitamin is van? Gyúrósok miket szedtek?

ma 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

"Van olyan multivitamin, amit ésszel raktak össze?"

A GAL és a WTN termékei a jobbak közé tartoznak, de szakmailag azokat se ajánlom. Magyar piacon nincs kifogásolhatatlan multivitamin, ezért célszerű minőségi készítményekkel direkten azt a vitamint pótolni, amiből tényleges hiányod van.

"Gyúrósok miket szedtek?"

Hogy a dietetikai tudással nem rendelkező gyúrósok milyen multivitamint szednek epres BCAA, rózsaszín kollagénital és tribulus terrestris mellett, az miért mérvadó?

ma 10:53
 2/3 anonim válasza:
75%
Én Biotech Multivitamin For Woment szedtem, de folyton mély, gyulladt pattanásaim lettek tőle ezért abbahagytam.
ma 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
Én szédültem a Biotech női multivitamintól.
ma 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!