A vitaminok mennyire megbízhatóak?
Figyelt kérdés
Sajnos elég kevés vitamin szedek egy ideje, pedig régebben tudtam őket szedni. A gyümölcsökből megfelelő mennyiségű vitamint, és ásványi anyagot nem lehet szerezni, legalábbis amennyi egy felnőtt embernek kell. Nagyon jó lenne, ha tudnék szedni vitaminokat, mert nagyon szegényes a táplálkozásom, és nincs meg a megfelelő mennyiség a vitaminokból, és a szükséges ásványi anyagokból. Amiért nem szedek vitaminokat, az az, hogy szerintem néhány éve raknak valamit bele, ami megbetegíti az embert. Nem merek vitamin szedni, még ha szeretnék is, mert lényeges az egészség. Azt hiszem, hogy a vitaminokba raknak valami méreganyagot, ami mérgezi a szervezetet. Az is furcsa, hogy másokat soha nem láttam vitamin szedni, talán csak néha, de az se biztos, lehet, hogy csak mondta, én meg elhittem. Szóval nem láttam még másokat vitaminokat szedni. És úgy érzem, hogy vonakodnak a vitaminoktól. Ha valami nem lenne káros, vagy ha nem lenne benne valami méreganyag, biztos nem vonakodnának tőle. Van a vitaminokban valami mérgező, és ez régebben nem volt így, mert régebben tudtam őket szedni. Amikor néha szedem őket, általában történik valami egészségügyi baj, és már félek, hogy a vitaminokkal csak tönkreteszem magam. Nagyon szükséges lenne nekem a vitamin, és lényeges lenne, hogy tudjam őket szedni, és azokat a szükséges ásványi anyagokat, ami lényegesek az ember számára, és az egészséges élethez. Nem szeretek beteg lenni, és szeretnék vitaminokat szedni, de ha mérgezettek, akkor nem szedek, mert nem akarom, hogy csak még nagyobb baj legyen. Szerintem a gyógyszereket is mérgezik, vagy legalábbis a többséget, bár pontosan nem tudom hányat, és hogy mivel mérgezik, de szerintem mérgezik őket. Jó lenne, ha csak egészséges dolgokat ennék, és innék, és a szükséges mennyiséget a vitaminokból be tudnám szerezni az ételből. De sajnos ilyet nem lehet manapság, és szükséges vitamint szedni. Mit csináljak, hogyha mérgezettek a vitaminok? Melyik vitamint lehet szedni? Hol lehetne szólni a vitaminok minősége miatt? Sokszor azt vettem észre, hogy az adott vitamin az ellenkezőjét csinálja, mint ami rá van írva. Valami nem stimmel, valamit raknak bele a vitaminokba. Sőt, valószínű bizonyos vitaminokban teljesen más van, mint amit ráírnak, és inkább valami káros dolog lehet bennük. A kormány biztos nem csinál ilyet. A Fidesz megbízható, és biztos, hogy nem teszi tönkre a vitaminokat. A gyógyszerek is meg vannak mérgezve, és sajnos nem tudom, hogy melyik a megbízható. Jó lenne, ha a kormány valahogy ellenőrizné a vitaminokat, és csak olyan vitamin kerülne ki a boltokba, ami megbízható, és amit lehet szedni. Imádkozni kell Istenhez, hogy a kormány ellenőrizze le a vitaminokat, és ne az ellenzék kezében legyenek a vitaminok készítése. Szeretnék, ha megbízható, és nem mérgezett vitaminok, és gyógyszerek lennének a boltokban. Higgyetek Istenben, imádkozzatok istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.ma 04:08
1/6 A kérdező kommentje:
*Istenhez
ma 04:10
2/6 A kérdező kommentje:
Komolya a kérdés, ne töröltessétek. Már régóta nem tudok vitaminokat szedni, pedig szeretnék. Nagyon lényeges lenne. És másoktól se nagyon hallottam még jót a vitaminokról. Szeretnék megbízható, szedhető vitaminokat szedni, amik nem mérgezettek.
ma 04:17
3/6 A kérdező kommentje:
Jézus Krisztus szavainak követése utána, az egészség a leglényegesebb. Jézus Krisztus szavait követem, de fontos számomra az egészséges táplálkozás, és a megfelelő vitaminbevitel. Nem akarok megmérgeződni, szeretnék egészségesen élni. Szeretnék normális életet élni, és nem mérgező vitaminokat szedni. Szeretnék egészséges lenni, és imádkozok is Istenhez, de szeretnék úgy táplálkozni, hogy az egészséges legyen. Szeretnék vitaminokat is szedni, amik nem mérgezőek. A kormány Isten segítségével csak tudna valamit tenni, hogy ne legyenek mérgezettek a vitaminok, és én szedhessem őket. Nem viccből írom, tényleg mérgezettek a vitaminok, és nem tudom őket szedni. Jó lenne, ha nemcsak én, hanem más is egészséges ételekhez juthatna, és vitaminokhoz, amik nem mérgezőek. Imádkozok Istenhez, hogy segítse a kormányt ebben, hogy ne legyenek mérgezett vitaminok.
ma 04:31
4/6 A kérdező kommentje:
Sokan vannak olyan véleményen, amiről nem tudom eldönteni, hogy a vitaminokat mérgezettnek tartják, vagy sem. Mintha mások se szívesen szednék, de sajnos nem tudom, hogy a vitaminok, amik csak nemrég óta mérgezettek, azokhoz hogyan állnak. Jó lenne, ha a vitaminokat szedni lehetne, és ha nem lennének mérgezettek. Azt nem tudom, hogy melyik mennyire mérgező, de azt igen, hogy amikor szedem őket, sokszor lesz valamilyen egészségügyi problémám. A kérdés komoly, ne töröltessétek, és nagyon lényeges, hogy az egészséges táplálkozás mellé, tudjak vitaminokat szedni, amik nem mérgezettek.
ma 04:36
5/6 anonim válasza:
Csak addig jutottam, hogy mérgezik a vitaminokat. Elárulnád, hogy ezt mire alapozod? Az ivóvizet, az élelmiszereket, a gyógyszereket stb. nem?
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy valamelyik összetevő gond neked. Pl. aránylag sok embernek van hemokromatózisa, ilyenkor a vas mérgez, ami másoknak meg szükséges. Az orvosoddal beszélj erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!