A vitaminok mennyire megbízhatóak?
Q: A vitaminok mennyire megbízhatóak?
A: A legtöbb gyártó az egészséges emberek számára a javasolt adagolásban szedve biztonságos tablettákat gyárt.
Q: Sajnos elég kevés vitamin szedek egy ideje, pedig régebben tudtam őket szedni.
A: Vizsgáltasd ki magadat és kérj személyes javaslatot az orvosodtól.
Q: Amiért nem szedek vitaminokat, az az, hogy szerintem néhány éve raknak valamit bele, ami megbetegíti az embert.
A: A tudomány jelenlegi állása és a vitaminokat szedő tömegek tapasztalata szerint nincs ilyen.
Q: Az is furcsa, hogy másokat soha nem láttam vitamin szedni
A: Nincs benne semmi furcsa. Én is inkább itthon veszem be őket, ez magánügy.
Q: Ha valami nem lenne káros, vagy ha nem lenne benne valami méreganyag, biztos nem vonakodnának tőle. Van a vitaminokban valami mérgező, és ez régebben nem volt így, mert régebben tudtam őket szedni.
A: Téves előfeltevésekből téves következtetéseket vonsz le.
Q: Szerintem a gyógyszereket is mérgezik, vagy legalábbis a többséget, bár pontosan nem tudom hányat, és hogy mivel mérgezik, de szerintem mérgezik őket.
A: Ez már paranoia. Vizsgáltasd ki magadat, mert jól érzed, hogy gond van, csak nem ott, ahol keresed.
Q: Mit csináljak, hogyha mérgezettek a vitaminok?
A: Ne szedj mérgezett vitaminokat.
Q: Melyik vitamint lehet szedni?
A: Az orvosoddal egyeztess.
Q: Hol lehetne szólni a vitaminok minősége miatt?
A: Pl. ahol vetted. Gagyi helyeken nem biztos, hogy odafigyelnek a helyes tárolásra, márpedig ami túlmelegszik a kirakatban, az bizony már nem ugyanaz, mint ami a gyárból kijött.
Q: Sokszor azt vettem észre, hogy az adott vitamin az ellenkezőjét csinálja, mint ami rá van írva.
A: Ha bármi egészségügyi ígéret van rajta, az szabálytalan és így a termék megbízhatatlan.
Q: Jézus Krisztus szavait követem, de fontos számomra az egészséges táplálkozás, és a megfelelő vitaminbevitel.
A: "Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert." Máté 15,11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!