Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A Diurerbe fortéval hasi és...

A Diurerbe fortéval hasi és derék tájon jelentkező vízvisszatartásra mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mivel nem iszom elég folyadékot, ezért a szervezetem elraktározta a vizet a hasamban és derekamban.

Igen, tudom, hogy a sok folyadék bevitel segítene, rajta vagyok. Viszont szeretném a folyamatot felgyorsítani.

Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata erre a problémára, ezzel a vízhajtóval?

nov. 7. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kell felgyorsítani, legyél türelmes.
nov. 7. 20:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsot!

Várom a további hozzászólásodat, mert sajnos lemaradtak a továbbiak, amivel pont a kérdésemre válaszoltál volna :/

nov. 7. 20:46
 3/3 Endre papa válasza:
Nyugalom és vidámság. Szeretni- és tisztelni kell életünket. Sok jót tenni és pozitívan gondolkodni. Az én szervezetem is elraktározza a vizet időnként (amikor magam alatt vagyok). Ha már kijöttem a gödörből és pozitívan gondolkodom, csökkenni kezd a súlyom. Agyban dől el minden.
nov. 8. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!