Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Jumbo hardcore tömegnövelővel...

Jumbo hardcore tömegnövelővel mennyit lehet hízni egy hónap alatt?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok.Jelenleg 53 kg és ezt szeretném minél előbb legalább 65 kgra feltornászni.A fent említett tömegnövelővel lehet hízni edzés nélkül?Úgy hallottam, hogy 3 púpozott kanál+túró+tojás összeturmixolva kb 2800kcal.
nov. 7. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha még csúnyább akarsz lenni akkor csak hajrá. Ráadásul egészségtelen
nov. 7. 20:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés
nov. 7. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem jól írtad ki a kérdést. Mi a célod? Nem az, hogy hízzál 1 hónap alatt, valami oka van hogy ezt akarod. Gondolom van benned annyi intelligencia, hogy érted a kérdésem.

Ezektől magában nem lehet 1 hónap alatt majdnem 10 kilót hízni. Olyan tudsz, hogy szeded ezt a sok szutykot, eszel mellé, amit te kihagytál és hízol mondjuk 3-4 kilót. Aznap amikor szükséged van a súlyodra még iszol vagy 2 liter vizet és akkor az +2 kiló, akkor már 6 kilóval lettél nehezebb. De mi a cél? Ez így full hülyeség amit írtál

nov. 7. 20:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a cél, hogy hízzak, ezt érthetőbben, ha agyonvernek akkor sem tudom leírni
nov. 7. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
De ez nem cél tesó. Erősebb akarsz lenni? Izmosabb? Miért akarsz nehezebb lenni? Hogy ne vigyen el a szél?
nov. 7. 20:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért, hogy ne szekáljanak a súlyom miatt, azért, hogy ne látszódjon ki az összes kib*szott bordám, meg azért, mert nem érzem magam jól a bőrömbe.Edzéshez lusta vagyok, úgyhogy marad a kajálás
nov. 7. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Segíteni akarok bro, ugyan így voltam.

Kajálj akkor, de nekem úgy tűnik, hogy ahhoz is lusta vagy. Mert nem étrendet kértél, hanem valami szutyok tömegnövelővel akarsz trükközni. Viszont az a rossz hírem, hogy ha változást akarsz akkor valamit muszáj neked is tenned. A fehérjét+tömegnövelőt csak megemészted és kisza*od. Edzés nélkül nem épül be. Ha meg kajából akarsz hízni, akkor olyat egyél ami lerakódik, tehát sokat és zsírosat. Gondold át, hogy megér-e neked annyit a szekálás, hogy kimozdulj érte a komfortzónádból.

Én 64 kg körül voltam idén júniusban. Most van november 7, 81 kg vagyok, de úgy, hogy amikor átöltözök egy pillanatra csend lesz. Ha lányok látnak akkor azért, ha fiúk akkor meg azért. Hát abba maradtak a beszólogatások.

Amikor kezdtem kb 45kg-al gugoltam és 40el nyomtam fekve, most 80al gugolok és 60al fekvenyomok. Nyilván elbírok vagy 90kilót is, csak ahhoz, hogy nagy volument csináljak csak 60al nyomok.

Na mindegy. Ez csak néhány hónap és hamarosan megfogok rekedni egy szinten, ahol a genetikám azt mondja hogy ennél nem építek több izmot. De ennyit te is tehetsz. Akkor fogsz a leggyorsabban hízni, ha eszel és edzel egyszerre.

nov. 7. 22:12
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 és leíro, hogy ilyen rövid idő alatt, hogy tudtál felszedni ennyit?
nov. 8. 17:26
 9/10 A kérdező kommentje:
#leírod
nov. 8. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Úgy értem el hogy sokat eszek és jól edzek. Azt tudni kell hogy nálam ez a 64ez nagyon az alja. Kb már csak a csontom meg belső szerveim súlya, általában 65-70 között ingadoztam előtte évekig. Például a vizes trükkel amit írtam.

Úgy csinálom hogy kicsit többet eszek a sima hétköznapi kajabol és ezek mellé még naponta még 2x beiktatok egy csirkemell+zöldséget. Én nem szórakozok ilyen kalória számolgatással meg fehérjézgetéssel. Úgy csináld hogy pl ha eddig mondjuk megettél reggelire egy felvágottas zsemlét akkor ezentúl legyen 2 zsemle. Ebédet is szedj kicsit többet. És én minden pénteken veszek egy 1,5 kilós csirkemellfilet. Azt megfogod és amekkora a tenyered kb egy akkorát levagsz és kisütöd. Én egyszerre vagdosom fel és sütöm ki egész hétre. Eszek mellé mondjuk 2 db paprikát vagy néhány uborkát. És akkor ezt 10oraira meg uzsonnara is elkövetem. Amúgy egyszerű dolog, csak megkell szokni.

Heti kétszer edzek teljes testre, neked is azt javaslom. Kb másfél ora alatt megvan. De azt is úgy kell csinálni hogy a nagy izmokra dolgozz, amik sokat nőnek. Én pl bicepszre meg tricepszre nem edzek külön, hanem a komplex gyakorlatokbol kapják a terhelést. Combra edzek sokat, vadlira meg nagy hátra. Mellre. Csinálok még vállat, hasat, combhajlitot de ezek kicsi izmok, ezektől nem leszel nehezebb. A guggolás+felhuzas a jo meg a fekvenyomas. Ezek jó komplex gyakorlatok. A tarogatast is kell minden alkalommal meg még néhány gyakorlat hátra hogy szebb alakod legyen és ne legyél amorf xD

A súlyokat úgy állítom be hogy az elején megnéztem hogy max mennyivel tudok szabályosan pl gugolni, felhúzni, fekvenyomni stb. és azzal toltam 1 hónapig. Aztán 1 hónap után teszek rá és azzal megint 1 hónap. Lábra mehet +10, karra meg +5. Az elején nagyon hirtelen fogsz nőni meg erősödni aztán már nem tehetsz rá mondjuk 10et hanem már csak 5t mert nem fogod elbirni és belassul a folyamat mert már csak mondjuk másfél hónap után fogod tudni növelni a súlyt. Itt jön ki a genetika hogy kinek mennyit enged a teste.

Ennyi. Nem vagyok egy kigyúrt valaki, de több centit is vastagodott a bicepszem meg a combom is. Majd meglátjuk jövőre milyen lesz. Én így értem el az eddigi eredményt.

nov. 10. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!