Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 20 kg fogyás tapasztalatok? ...

20 kg fogyás tapasztalatok? Az érdekel ha 20 kg súlyt veszítek és 20 éves vagyok lesz e lógó bőröm a testem bármelyik részén.

Figyelt kérdés

nov. 7. 00:59
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Kérdés, hogy milyen gyorsan veszíted el.
nov. 7. 03:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 25 kg- ot fogytam és nem lóg a bőröm.47 vagyok.
nov. 7. 07:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, attól is függ, hogy mennyi idő alatt veszted el.
nov. 7. 07:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát tényleg attól függ, milyen gyorsan fogysz. Az egészséges fogyéás mértéke 0,5-1 kg hetente. Ezzel a tendenciával, főleg ilyen fiatalon nem lesz baja a bőrödnek. De ha nagyon aggódsz, a sport és a kollagén szedése nagyon hasznos lesz a bőrödnek.

Én 35 évesen most fogytam 40 kg-t normális ütemben, és még nekem se lóg a bőröm annyira, hogy zavaró legyen pedig gyereket is kihordtam már. Genetika függő is.

nov. 7. 09:59
 5/10 anonim ***** válasza:
22 évesen 17 kilós terhességgel meglógósodott a bőröm. Most 61 évesen az elmúlt 10-11 éven szép lassan fogytam 25 kilót, lóg mindenhol mint a nyavalya. Szóval genetika, a kötőszövet állaga.
nov. 7. 11:11
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
A 17 kilót szedted össze gyorsan, attól nyúlt ki. Meg attól szokott, ha a terhesség alatt nem keni a kismama a hasát, mellét. A húgom és a lányom kente, én nem. Nekik sima a bőrük, nekem lóg. Mondjuk én 20 kg-t híztam a 9 hónap alatt.
nov. 7. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha szakad a kötőszövet a gyengeség miatt azt kenheted naphosszat. Egyébként kentem.
nov. 7. 14:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy kb 60 kiló vagyok es 40-45 körül szeretnék lenni. (Alacsony vagyok.)
nov. 7. 14:56
 9/10 A kérdező kommentje:

Amúgy köszönöm a válaszokat <3

Lassan szeretném természetesen megoldani.

nov. 7. 18:09
 10/10 anonim ***** válasza:
20kg nem sok ilyen szempontból
nov. 7. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!