Letezik, hogy ilyen kevés lenne az alapanyagcsere?
Figyelt kérdés
Fogyás után csinaltam egy BMi-t, nem járok el edzeni, futni szoktam menni heti ahányszor belefer meg itthon végzek sulyzos edzéseket.
Heti 4x ilyen 40perceket kb, magasabb ismétlés számmal, meg setalni szoktam sokat.
53 kg vagyok, heti pár óra sporttal 1655 ír a kalkulátor.
Ez kicsit kevés sulytartasnak nem? Mármint nekem mennyiségre annak tunik hiába osztom be
nov. 2. 08:48
11/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy, neked híznod kellene legalább 3-4 kilót, nem kalóriákat számolgatni.
12/12 A kérdező kommentje:
utolsó
A súly meg a magasság hidd el nem mérvadó, egyeltalan nem kell hiznom mert nem vagyok sportos izmos sőt, hiába fogytam le idaig nem lettem palcika meg súlyosan alultáplált, hasamon pl maradt zsír is, de ha tovább fogyok mindenhonnan megy le ami már biztosan ijesztő lenne, úgyhogy ezért szeretném inkább mostmár ezt tartani 😊
nov. 3. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!