Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik nőtársam van még olyan...

Melyik nőtársam van még olyan helyzetben, hogy 45 feletti, meghízott, 99 kiló körüli, de már nem érdekli?

Figyelt kérdés

Ha van ilyen, hogy jutott ide a gondolokodásával, mi vezette ide?

En sminkelek, ápolt dekoratív vagyok, de kövér. 167 cm es 99 kiló.

Engem az unalomevés vitt ide, stressz es frusztrációkat csokival kompenzáltam. Tehát még csak sokat se ettem mennyiségileg.

Ti hány kilósok vagytok?

okt. 21. 17:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igaz, 45 alatt vagyok, de a magasságomhoz (155) képest túlsúlyos. Viszont most jobban érzem magam a bőrömben és több az energiám, mint 50 kilósan. Most 70 fölött vagyok, már rég nem mértem magam. Nem tetszik a háj, de mégis valahogy pozitívabb lettem. Magam sem értem. A hízáshoz az unalomevés, kompenzálás vezetett nálam is. Aztán rájöttem, hogy ízlik a főztöm, szeretek enni, és nem fogom ezt megvonni magamtól.
okt. 21. 18:20
 2/15 anonim ***** válasza:
Sajnos elég sokan vannak így. Lehet itt mosakodni, de férfiszemmel (legalábbis 99%-nak) ez esztétikailag egy sokk.
okt. 21. 19:40
 3/15 anonim ***** válasza:

Rengetegen vannak, és azon kívül, hogy szörnyen néznek ki, olyan egészségi problémákkal jár együtt, mint a franc.

Nagynéném 95 kiló a 164 centijéhez, mert állandóan eszik - és hiába öltözik csinosan, sajnos nem csinos nő, ez tény -, de max. nyolcvan méter kis emelkedőn séta után már zihál.

Szerinted? De ha neked jó meghalni 50 évesen, mert esetleg a szíved nem bírja a kövérségedet - ez tény és magas a kockázat -, a te döntésed.

okt. 22. 11:26
 4/15 anonim ***** válasza:

Lehet jókat enni anélkül is, hogy túlsúlyossá ennéd magad, csak el kell járni sportolni heti 3-4x. Ja, hogy az nem fekszik sokaknak, mert "úristen, ki kell mozdulni".

Helyette hízik hízik hízik... EZ végtelenül szomorú és rettentően igénytelen hozzáállás.

okt. 22. 11:27
 5/15 A kérdező kommentje:

Az érdekes az, 3 as, hogy én nem zihálok mint a nagynénéd, világéletemben igényeltem a mozgást es naponta min 7 km ert gyalogolok/ vagy futok. Másképp nem bírok elaludni éjjel, a lábam nyugtalan.

Tehát nem zihálok es nem is ziháltam soha. Sőt. Lehet sokan meglepődnek a kondimon. Sajnálom, hogy nem passzolok a sablonodba

okt. 22. 12:07
 6/15 anonim ***** válasza:
99 kilóval, hogy nem vagy dekoratív ruha nélkül, abban egészen biztos vagyok. Ez csak önámítás. Ismerem ezeket a nem eszem sokat kijelentéseket is. Láttam nem egyszer, mennyi is az a nem sok. De főleg, hogy hányszor naponta.
okt. 22. 13:03
 7/15 A kérdező kommentje:
Félrebeszélsz rosszindulatból, 6 os én nem mondtam hogy milyen vagyok ruha nelkul, nem is említettem, szállj le a fűről
okt. 22. 13:55
 8/15 anonim ***** válasza:
"ápolt dekoratív vagyok" ezt írtad.
okt. 22. 19:12
 9/15 A kérdező kommentje:
Az vagyok. Fodrász smink stb. Es bekaphatod
okt. 22. 22:08
 10/15 A kérdező kommentje:
És ha már szóbahoztad, még mindig jobban nézek ki levetkőzve, mint te es a pereputtyod, képzeld, mèg pénzt is adnak a kövér testemért, amely nőies és szép igenis!
okt. 22. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!