Melyik nőtársam van még olyan helyzetben, hogy 45 feletti, meghízott, 99 kiló körüli, de már nem érdekli?
Ha van ilyen, hogy jutott ide a gondolokodásával, mi vezette ide?
En sminkelek, ápolt dekoratív vagyok, de kövér. 167 cm es 99 kiló.
Engem az unalomevés vitt ide, stressz es frusztrációkat csokival kompenzáltam. Tehát még csak sokat se ettem mennyiségileg.
Ti hány kilósok vagytok?
Rengetegen vannak, és azon kívül, hogy szörnyen néznek ki, olyan egészségi problémákkal jár együtt, mint a franc.
Nagynéném 95 kiló a 164 centijéhez, mert állandóan eszik - és hiába öltözik csinosan, sajnos nem csinos nő, ez tény -, de max. nyolcvan méter kis emelkedőn séta után már zihál.
Szerinted? De ha neked jó meghalni 50 évesen, mert esetleg a szíved nem bírja a kövérségedet - ez tény és magas a kockázat -, a te döntésed.
Lehet jókat enni anélkül is, hogy túlsúlyossá ennéd magad, csak el kell járni sportolni heti 3-4x. Ja, hogy az nem fekszik sokaknak, mert "úristen, ki kell mozdulni".
Helyette hízik hízik hízik... EZ végtelenül szomorú és rettentően igénytelen hozzáállás.
Az érdekes az, 3 as, hogy én nem zihálok mint a nagynénéd, világéletemben igényeltem a mozgást es naponta min 7 km ert gyalogolok/ vagy futok. Másképp nem bírok elaludni éjjel, a lábam nyugtalan.
Tehát nem zihálok es nem is ziháltam soha. Sőt. Lehet sokan meglepődnek a kondimon. Sajnálom, hogy nem passzolok a sablonodba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!