A 181 cm magassághoz a 65 kiló sok?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és a hasamon van 1-2 kiló zsírfelesleg.
Csak értelmes válaszokat!
jan. 13. 18:51
1/14 anonim válasza:
Megerkezett a napi idiota. Nem, hallottal meg BMI indexrol, vagy csak szimplan teszed a hulyet? Egy ferfi sulya legyen magassag -100, az alatt egy nyamvadek csak.
Nem akarsz te is beallni az onhanytato bulimias csajok koze?
2/14 anonim válasza:
Nyilván nem sok. Mondanám, hogy kevés, de igazából az egészséges BMI tartományon belül, viszont hogy izomtömeg nincs rajtad, és hogy nem "férfias" az alkatod, az biztos.
3/14 anonim válasza:
Hát, nekem sok lenne, de ha hozzá vagy szokva az emeléshez és cipeléshez, akkor nem probléma.
5/14 anonim válasza:
Dehogyis. Karcsú lehetsz, abszolút nem sok.
6/14 anonim válasza:
Férfinak kevés, de gyorsan megnőtt kamasznak normális és egészséges. A többi kialakul majd idővel, nem kell aggódni.
10/14 anonim válasza:
Az közel se sok.
Sőt, elég kevés. Én 166cm hez vagyk 60kg. És semennyi feleslegem nincs. Akkor neked mégkevésbé kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!