187-es magassághoz kevés a 70 kiló testsúly? 30/F
Igen, kevés. Egy kis izmot kellene felszedned. A kalóriabeviteledet (elsősorban magasabb fehérjebevitel, komplex szénhidrátok...) kellene megemelni és mellette erősítő edzéseket végezni.
Nagyjából milyen étrend mellett tartod ezt a súlyt?
Reggel keveset eszek, de általában tojást és felvágottas/májkrémes kenyeret.
Ebéd mindig változó, menza kaja. Általában a másodikból többet eszek, föleg ha hús van benne.
Vacsorát is szoktam enni 6 8 óra között.
Régebben csak 64 kiló voltam ugyanezzel a magassággal, szinte el se mozdult a mérleg. Lehet, hogy csak ennyire gyors az anyagcserém.
187-100-10%
Tehát 87-8,7 azaz 78,3kg. Ez azért nincs így kicentizve,hogy háromtized a végére...De ez a versenysúlyod,magyarul az a súly,amivel legjobban tudsz futni mint a rakéta,stb. Már ha ebből nem 50 kiló a zsír,tehát nem mindegy az sem,hogy miből van a súly,de mellesleg az izomból is lehet a felesleg. Az már lassít,az már nem túl hasznos. Persze nem gáz,ha van rajtad pár extra kiló izom. De valamennyi zsír is kell az emberre,az sem egészséges ha 0,01%-os a testzsírod. Hajjajj.
Annyit nem bírok enni. Elöbb többet kéne edzenem, attól éhesebb is leszek:D
Egyébként sose éreztem magamon, hogy nagy problémot okozna. Sokszor gyorsan elfáradok pl. 5 óra folyamatos fizikai munka nekem már sok.
Az a köztes étkezés meg sokszor valami édesség, bár egyre kevesebbet eszem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!