Miért ilyen büdös a kakám?
Figyelt kérdés
Olyan büdös mindig hogy pl ha vendégségben vagyok vagy a meló helyen, néha nem merek elmenni wc-re mert tudom hogy borzalmas szaga lesz. És a poén hogy a bőrömön is érzem utána olyan erős a szag. 2x lefürdés után nem érzem csak. Aránylag egészségesen eszek de heti 3x ha megdurrantom a wc-t de akkor nagyon durva.okt. 18. 15:45
1/10 anonim válasza:
Emésztési rendellenesség.
Ha konkrétan meg tudod fogalmazni milyen a szaga még a betegségre is fény derülhet. Bizonyos típusú cukorbetegségnél például szúrósabb szagú a vizelet és a széklet is.
2/10 anonim válasza:
Ha jól tudom lisztérzékenységnél is van ilyen.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem szúrós a szaga csak nagyon erőteljes kaka szaga van de nagyon nagyon erősen
okt. 18. 16:16
4/10 A kérdező kommentje:
Nincs tudomásom cukor illetve liszt érzékenységről, legalábbis eddig nem volt problémám csak ügye ez a wc-zés dolog
okt. 18. 16:19
6/10 anonim válasza:
Az enyém rózsaillatú. Vendégségben én sem szeretek kakálni. Melóhelyen sem. Viszont ritkán durrantok és minden nap van székletem. Próbálj több rostot enni, hátha segít.
7/10 anonim válasza:
heti 3 az kicsit kevés, nem? akkor már elkezdhet benned bomlani is. napi egyszerit ismertem eddig normálisnak
9/10 anonim válasza:
1. Vagyok ha lágy akkor is lehet durvább szaga, vagy ha sokáig tartogatod akkor nagyon "megromolhat".
Viszont ha nincs más tüneted én nem foglalkoznék vele hogy őszinte legyek.
Sok állati eredetű tápláléktól is lehet rossz szagú, növényevő állatoknak sokkal enyhébb szagú a végtermékük mint a ragadozóknak ebből gondolom.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Lehet normális ez mivel csak heti 3 alkalommal megyek wc-re így több ideig bomlik és talán ezért lehet ilyen a szaga.
okt. 20. 15:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!