Ízesítetlen protein por vaníliás cukorral jó lenne?
Nem merek naponta szukralózt fogyasztani, így is érzékeny a belem.
Vaníliás cukor, mézeskalács fűszerkeverék... ilyeneken agyalok.
Valaki próbálta?
A vaníliás cukor aztán sokkal jobb, mint a szukralóz, amit emésztetlenül kiszarsz...
A sima ízesítetlen is teljesen jó magában (pontosabban, növényi tejjel), de a fűszer az már jobb ötlet.
A hozzáállásban a probléma. Miért kéne naponta fogyasztani? A fehérjepor egy kiegészítő. Szúkség esetén kiegészíti az étrendet. Egy egészseges, változatos, fehérjedús étrendet. De ha szulinapi bulin vagy és nem fehérjedúsat uzsonnázol hanem pl tortát akkor nyilván nem lesz meg a szükséges fehérjebevitel. Vagy hasonló, ritka helyzetekben. Na ilyenkor jól jön a fehérjepor. De óriási tévedéa hogy az emebrek alapként próbálják beépíteni az étkezésbe.
Igen, teljesen jó lehet vanilias cukorral bar ugy lehet hamarabb éhes leszel tole es ne feledd el beszámolni azt a plusz 36 kcalt
Utolsó tudom, köszi. Nem rég kezdtem el edzeni és nem viszek be elég fehérjét szerintem, pedig igyekszem. Ezért legalább edzés napokon szeretném a fehérjét pótolni ilyen formában is.
Egyébként nyilván a cukor se jó, de mérlegeltem hogy azért az édesítőnek rengeteg negatív hatása lehet kutatások, tapasztalatok alapján is. Inkább minden téren mérsékelem a cukrot, és akkor az a kb. 8 gramm egyszer egy nap nem lesz annyira sok. Remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!