Weboldal, vagy alkalmazás, ami ingyenesen állít össze nekem diétát a preferenciáim szerint?
Figyelt kérdés
Olyan oldalt vagy akár alkalmazást keresek, ahol ki tudok tölteni egy tesztet a céljaimmal, jelenlegi testi állapotommal, emellett a ki tudom választani, hogy milyen hozzávalókat használnék (az allergiáim és a nem kedvelt ételeim miatt) a diétámban és ingyenesen összeállít egy étkezési tervet számomra.szept. 24. 17:48
1/5 anonim válasza:
Nincs ilyen, max ha íratsz egy étrendet a ChatGPT-vel.
2/5 A kérdező kommentje:
Van, csak mind fizetős. Többet is kitöltöttem, de mindegyik végén fizetni kellett volna, hogy elküldje a generált étkezési tervet.
Reménykedek benne, hátha találok ingyenesen is.
szept. 24. 18:20
3/5 anonim válasza:
"Van, csak mind fizetős"
Ezért írtam, hogy nincs, hisz te ingyeneset keresel.
4/5 anonim válasza:
Gondolkozni kéne, vagy ha ez nem megy, akkor szakembert kérdezni
5/5 anonim válasza:
Chatgpt. Elég snasszak lesznek az ételek de en tobbsuor terveztettem igy menut.
Beleirtam hogy mit szeretek mit nem, hany kcal legyen melyik etkezes, mennyi feherjevel, es legyen magyaroroszagon olcso es szezonalis.
Es ahogy irogatta ki, ami nem tetszett arra uj feltetelt adtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!