Milyen gyakran esztek chipset, gumicukrot, csokit, gyorskaját stb?
Naponta eszem 2 sor csokit az kb 40 gramm, eszem kb 50-70 gramm chipset, 6 dzsemeskeksz
És ettől is hízok
Ex baratom 200 gramm csokit evett es csomó kenyeret, kakaót es nem hízott pedig nem mozgott, es autóval
ment mindenhova.
Gumicukrokat sose szerettem
Alig-alig.
Nagyon ritkán iszom üdítőt max egy energiaitalt naponta, azt is csak ha dolgozni megyek.
Gyorskaja befigyel néha Pl pizza, Hamburger stb.
Ez sem mindennapos. Édességet is viszonylag ritkán eszem.
A rendes, főttkaját viszont zabálom.
Nagyon jó formában vagyok.
34 évesen 180 cm és 72-74kg közt ingázok.
#1 az mondjuk durva, hogy minden nap megeszel egy zacskó chipset. Nem csoda, ha hízol, ha mellette legalább nem sportolsz valamit.
Én soha nem veszek chipset. Csokit elmajszolom, ha kapok ajándékba. Gumicukrot nem szeretem. Gyorskaja havi 1-2x befigyel, kfc vagy meki. Ha nassolhatnékom van, inkább gyümölcsöt eszek vagy csinálok egy szendvicset zöldségekkel vagy ilyesmi. Én is jó formában vagyok, 28 évesen 49 kg és nagyon szép feszes sima a bőröm, mindig dicsérik (elvileg a bőr állapota nagyban függ az étkezéstől). Cukros üdítőt sem iszok szinte soha, csak moziban szoktam colát :D
#5 én is kívánós vagyok, mikor vagy mielőtt megjön :D Olyankor néha egész nap enni tudnék.
#6 de, pár falat híján igen. Legtöbb chips 60 grammos.
Az ex barátom megevett egy 400 grammos csokis süteményt, 100-200 gramm csokit, fel liter kakaót minimum, amibe aprított kiflit, megevett 1-1,5 bagettet, ezenfelül evett ebédet és vacsorát.
Nem mozgott.
Nem dolgozott.
74 kiló volt konstansul, évekig. Aztan szakítottam vele, de most sem hízott, neha latom az utcán.
50 es évei közepén
Na erre varrj gombot, tudományos étkezős
Csipszet idén még nem ettem; gumicukrot már 2-3 éve nem; üdítőt csak akkor; ha a fuze tea számít, az kb havonta 3dl; csoki Lindt Excellence 90%, 1 tábla/hó.
Gyorskaja, kézműves hamburger vagy dönner, esetleg gyros 1-2 alkalom/hó. Nagy gyorsétterem láncokat (McDonalds, Burger King, KFC, stb) kerülöm, mint a leprást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!