Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen gyakran esztek chipset,...

Milyen gyakran esztek chipset, gumicukrot, csokit, gyorskaját stb?

Figyelt kérdés
És mennyit (pl. hány zacskóval)? Isztok cukros üdítőket?

szept. 1. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Naponta eszem 2 sor csokit az kb 40 gramm, eszem kb 50-70 gramm chipset, 6 dzsemeskeksz

És ettől is hízok

Ex baratom 200 gramm csokit evett es csomó kenyeret, kakaót es nem hízott pedig nem mozgott, es autóval

ment mindenhova.

Gumicukrokat sose szerettem

szept. 1. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Soha.
szept. 1. 15:50
 3/10 anonim ***** válasza:

Alig-alig.

Nagyon ritkán iszom üdítőt max egy energiaitalt naponta, azt is csak ha dolgozni megyek.

Gyorskaja befigyel néha Pl pizza, Hamburger stb.

Ez sem mindennapos. Édességet is viszonylag ritkán eszem.

A rendes, főttkaját viszont zabálom.

Nagyon jó formában vagyok.

34 évesen 180 cm és 72-74kg közt ingázok.

szept. 1. 15:53
 4/10 A kérdező kommentje:

#1 az mondjuk durva, hogy minden nap megeszel egy zacskó chipset. Nem csoda, ha hízol, ha mellette legalább nem sportolsz valamit.

Én soha nem veszek chipset. Csokit elmajszolom, ha kapok ajándékba. Gumicukrot nem szeretem. Gyorskaja havi 1-2x befigyel, kfc vagy meki. Ha nassolhatnékom van, inkább gyümölcsöt eszek vagy csinálok egy szendvicset zöldségekkel vagy ilyesmi. Én is jó formában vagyok, 28 évesen 49 kg és nagyon szép feszes sima a bőröm, mindig dicsérik (elvileg a bőr állapota nagyban függ az étkezéstől). Cukros üdítőt sem iszok szinte soha, csak moziban szoktam colát :D

szept. 1. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Nem szeretem a gumicukrokat, a keménycukrokat, süteményt sem eszem, nem szoktam venni, de ha lerakják elém, pl. vendégségben, akkor szívesen fogyasztok belőle. Csipszet régebben sokat ettem, az elmúlt évtizedben már csak ritkán veszek, de általánosságban helyette popcorn. Csokikat nagyon szeretem, de csak a tejcsokit, sose értettem, hogy lehet szeretni az étcsokit... Előfordul, hogy nem eszem hetekig, de van, hogy minden nap egy tábla csokit (például, amikor megjön...) Mekis, burgeres kajákat sosem szoktam venni. Kb. félévente egyszer csinálok otthon. Van, hogy becsúszik egy-egy pizza néha, mert már azt is meguntam és nem kívánom, általában otthon csinálok melegszendvicset, jól megrakva zöldségekkel, és néha hozzá sültkrumpli. Többnyire melegszendvicsen és levesen élek, mert ingázom a munkahelyemre és mindig utáltam főzni. mIlletve mostanában semmi étvágyam sincs, biztos a meleg teszi. Baromira kikészít ez a nyár. Nem eszem sokat. Viszont! Napi 4-5, több nagy bögre teát iszom, mert imádom(matcha, zöld tea, fekete, yerba mate, stb.) jól televágva cukorral...Emiatt hízom, és emiatt vagyok fáradékony, az tuti, de nem vagyok hajlandó magában meginni vagy édesítőszerrel/mézzel.
szept. 1. 16:04
 6/10 anonim ***** válasza:
50 gramm chips nem egy zacskó
szept. 1. 16:32
 7/10 A kérdező kommentje:

#5 én is kívánós vagyok, mikor vagy mielőtt megjön :D Olyankor néha egész nap enni tudnék.

#6 de, pár falat híján igen. Legtöbb chips 60 grammos.

szept. 1. 16:54
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Az ex barátom megevett egy 400 grammos csokis süteményt, 100-200 gramm csokit, fel liter kakaót minimum, amibe aprított kiflit, megevett 1-1,5 bagettet, ezenfelül evett ebédet és vacsorát.

Nem mozgott.

Nem dolgozott.

74 kiló volt konstansul, évekig. Aztan szakítottam vele, de most sem hízott, neha latom az utcán.

50 es évei közepén

Na erre varrj gombot, tudományos étkezős

szept. 1. 17:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Ilyen a genetikája. Én se voltam soha több 50 kilónál, pedig régebben én is ettem mindent összevissza :D Most se híznék el a csokitól/chipstől, csak szimplán nem akarok egészségtelenül kajálni.
szept. 1. 17:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Csipszet idén még nem ettem; gumicukrot már 2-3 éve nem; üdítőt csak akkor; ha a fuze tea számít, az kb havonta 3dl; csoki Lindt Excellence 90%, 1 tábla/hó.

Gyorskaja, kézműves hamburger vagy dönner, esetleg gyros 1-2 alkalom/hó. Nagy gyorsétterem láncokat (McDonalds, Burger King, KFC, stb) kerülöm, mint a leprást.

szept. 5. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!