Kint felejtett csirkeszárny,még megsüthető?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este 6-kor kivettem a fagyasztott csirkeszárnyat a mélyhűtőből,este 9-kor még fagyos volt.Viszont kint felejtettem,elaludtam.27 fok van itt bent.Hajnal fél 5 kor keltem márbőven kiengedhetett,nem igazan volt hideg a szárny...büdös szagát nem érzem. Szerintetek meg merjem sütni?#Kint felejtett étel
aug. 22. 09:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem meg lehet sütni. Anya mindig ezt csinálja, hogy este kiveszi a fagyasztóból a húst, amit másnap akar megfőzni és kint van egész éjjel. Nem volt még tőle bajunk soha.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 🙂
aug. 22. 10:21
3/6 anonim válasza:
Elvileg eleve a hűtőben ajánlott kiolvasztani, mert ha a pulton hagyod, a külseje mikor már nem fagyos, elszaporodhatnak a bacik, hiába fagyos még a közepe.
Ugyanakkor rengetegen csinálják így, ahogy írod, és nem feltétlenül sütik meg azonnal ahogy kiolvadt. Kicsi az esélye, hogy baj legyen belőle. Szóval szerintem nyugodtan megsütheted, de nagyon figyelj hogy tényleg jól át legyen sütve.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! 🙂
aug. 22. 10:36
5/6 anonim válasza:
Ha sütés előtt/közben nincs rossz szaga, utána pedig nincs rossz íze, akkor valószínűleg semmi baja.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm most betettem sütni, remélem a legjobbakat😀
aug. 22. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!