Megfigyeltem ha kicsit zsírosabb kaját eszek, vagy szalonnát, tepertőt mindig fáj a hasam(gyomrom). Ugyanígy van ha este néha megiszok 2 doboz sört,pár deci pezsgőt vagy bármilyen alkoholt. Reggelre szakad ki a gyomrom.Epehasnyálmirigy gond lehet?
Figyelt kérdés
aug. 22. 09:03
1/6 anonim válasza:
Lehet reflux is. Sokminden. Vizsgáltasd ki
2/6 anonim válasza:
Epe. Legalábbis nekem sokszor ez volt, aztán epehólyag-eltávolítás és azóta nincs ilyen gondom. És ehetek mindent (ahogy amúgy az epehólyagműtöttek kb. 75%-a egyébként, tehát nem igaz, hogy akkor erre, meg arra biztos érzékeny leszel).
Egy ultrahang megmondja.
3/6 A kérdező kommentje:
De a refkux az nem gyomorégés, illetve visszaáramló gyomorsav?
aug. 22. 09:27
4/6 anonim válasza:
Az ilyen ételekre a korral is jön az érzékenység
Azért negyven, ötven fölött vannak ételek amiket a gyomor nem úgy vesz be mint előtte, mert az anyagcsere is lassabb és a szervezet nem tudja feldolgozni
5/6 A kérdező kommentje:
39 vagyok
aug. 22. 10:12
6/6 anonim válasza:
39 évesen is el lehet menni ultrahangra. Ott egyből megmondják, itt meg majd hozzá nem értők távdiagnosztizálnak.
Meg is műtsünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!