Megint ételmérgezés vagy csak a sav?
Figyelt kérdés
Ételmérgezésem volt aznap kórházba kerültem mert kiszáradtam. Másnapra már jól voltam , de két napig diétáztam. Nem ment a hasam nem is hánytam utána már egyszer sem. Semmi bajom nem volt, bár az antibiotikumból csak kettő szemét szedtem be abbahagytam. Tegnap egy kicsit többet ettem a kelleténél és most hányingerem van , kicsit olyan mintha savam lenne még felvagyok puffadva van vaalmi köze a múltkorihoz?aug. 20. 14:19
1/3 anonim válasza:
Lehet túl sokat ettél egyszerre a diétázás után, azért vagy kicsit rosszul.
2/3 anonim válasza:
Mármint úgy értem, hogy lehet nincs nagyobb baj, csak elszoktál a sok evéstől. Amíg nem megy a hasad és nem hánysz addig szerintem nem kell gyanakodni újabb ételmérgezésre, az előző pedig kétlem, hogy még mindig tartana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!