Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehet,hogy ételmérgezésem lesz??

Lehet,hogy ételmérgezésem lesz??

Figyelt kérdés
Van egy albérlőtársam, alapvetően nagyon rendes,csak kicsit nem klaffol vele valami. Hazajöttem a munkából és sült csirkével várt,nagyon kedvesen. Miközben ettük,kérdezte ízlik e. Amúgy nagyon finom nom volt. De erre rá ágta,hogy nagyon örül,mert amikor kibontotta a dobozból büdös volt,még sütés közben is.. Hát én mondtam neki,hogy az ilyet rögtön ki kell dobni,de ő azt mondja anyukája szerint jól megsütve nem lesz baj ... Na én pár órája ezen parázik,hogy most beteg leszek,főleg,hogy pár hete olvastam,hogy egy pasi belehalt a romlott kaja evésbe . Van esély kórházba kerülni ezzel??
2023. jún. 28. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Mikor volt ez?

Miért nem hánytattad meg magad, ha ettől félsz?

2023. jún. 28. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyetlen vigaszom, hogy maximum ket ora multan mar egy rossz kozerzet, fosas felvezetese mellett jott volna a hanyas.

Ez lecke volt. Ovatosan!

2023. jún. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!