Ez elég lehet a hízáshoz?
154cm vagyok és 36,7kg
Ez elég lehet a hízáshoz?
1 zsemle sajtkrémmel, sonkával
zöldségekkel
Húsleves
Natúr szelet, rizs
Barack
Sajtos pogácsa
150g kefir, sárgadinnye, áfony a, szilva
Sajtos szendvics
Túró Rudi
Szerintetek ez elég hogy hízni tudják?
A hízáshoz tartós kalóriatöbbletre van szükséged, érdemi mértékegységeket, adatokat, kalóriákat, konkrét számokat pedig nem írtál. Amíg nem vagy tisztában a kalóriabeviteleddel, addig nincs miről beszélni.
Ha pedig anorexiás vagy, akkor szakember segítsége javasolt
"Tudsz vele kb 2 het alatt fel kilot hizni"
Ezt miből számolta ki, professzor?
Nem, ez nincs 1000 kalória sem.
Max 1200, ami egy négyéves gyerek adagja.
Hízáshoz surplus kell, legalább 400-500 kalóriával több az alapszükségleteidnél, ami egy felnőtt nőnek legalább 2000 de inkább 2300 kalória.
Anorexia recoveryben pedig még az is lószr.
Csak összehasonlításképpen amikor én voltam kórosan sovány - te is az vagy, legalább 6-7 kilóval kevesebb, mint kellene.
Reggeli: legalább két szelet kenyér, vaj sajt, felvágott, zöldségek, 2,5 dl kávé (tejjel) - szerencsére nem volt "édes" reggeli mert azt nem szeretem
Tízórai: egy csomagolt kréker (4 db volt egy pakkban), mellé sajt és egy maroknyi mag, vagy teljes zsíros joghurt és egy marék mag - egy ital
Ebéd: hús-köret vagy tésztaétel (általában kaptunk mellé salátát is), egy pohár gyümölcslé (2,5 dl)
Uzsonna: valamilyen tejes ital (2,5 dl) és mellé 4-5 édes keksz
Vacsora: szendvics, mellé egy adag gyümölcs+magvak
Vacsora utáni snack: puding, jégkrém, vagy sütemény
Lefekvés előtt: egy pohár tejes ital és magvak vagy keksz
A mennyiségeken emeltek, a hízás ütemének megfelelően, de minimum kellett lennie 3 nagyobb és három kisebb étkezésnek plusz lefekvés előtt egy tejes italnak.
És ha valamit nem ettünk meg, akkor természetesen a meghagyott kalóriával megyező adagnyi ivóscucc - mint a nutridrink pl.
Te rettentő keveset eszel :(
Ma már sokkal többet ettem, talán már túl sokat is
Reggeli: sajtrémes sajtos zsemle
Tízórai: vajas sajtos tojásos szendvics
Ebéd: zöldségleves, borsófőzelek, natúr szelet
Uzsonna: csokis croissant
Nasi: túrós rétes
Cm. túrórudi
40g chips
Vacsora: ugyanaz mint a reggelim
Ez már elég?😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!