Emiatt dobhatom is ki?
Figyelt kérdés
Várandós vagyok ezért jelenleg mindenre nagyon odafigyelek. Csinaltam ma egy nagy fazekban bolognai szoszt (pulykahusbol), megvártam amìg kihul (4-5 ora) es betettem a hutobe. Viszont utanaolvastam, hogy 2 oranal tovabb nem szabad kint hagyni szobahomersekleten az etelt mert akkor elszaporodnak benne a bakteriumok, inkabb langyosan tegyuk be, minel elobb a hutobe. Szerintetek ez igaz a bolognai szoszra is?aug. 4. 17:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezen ne idegeskedj, nyilván ha 40 fokban kint marad a kaja akkor tényleg nagyon hamar meg tud romlani, de a hűtőt akkor sem olvaszhatod ki amíg túl meleg az étel.
Ne aggódj ennyitől nem lesz baja, akkor már viszont lehet aggódni, ha egész estére hagytad volna kint.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom hol olvastad de ez nem igaz. Szigorú vendéglátós szabaly azt mondja hogy 70 fok alatt 3 órát is lehet az etel. És az még 1000 százalék biztonságos.
A te bolognaid pedig kb 200 fokos volt mikor elkészült és onnan kezdett hűlni.
Teljes biztonsággal elfogyaszthatod
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
aug. 4. 17:36
4/4 anonim válasza:
Vízfürdő??? Itt ezt senki nem ismeri?
Én hideg vízfürdőben hűtöm le a frissen főtt ételt, mielőtt a hűtőbe teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!