Szóval úgy gondoltam belevágok az időszakos böjtölésbe. Folyamatosan szoktattam át magamat a kisebb időablakra, amikor eszem. Sikerült a kalória bevitelemet 2000 alatt tartanom 16-8 órás böjttel. 12 órakor van az első étkezés, a második pedig 8-kor. Eddig 12 kilót fogytam. Este végzek általában testmozgást, ilyenkor lecsúszik 1-2 liter víz, ami másnapra hasmenést okoz. Járt már valaki így? Ha nem viszek be szilárd táplálékot, csak rengeteg vizet, akkor törvényszerűen befosok?
Mi köze az időszakos böjtnek ahhoz, hogy nem eszel szilárdat? És mért teszed ezt magaddal?
aug. 3. 17:08
2/12 anonim válasza:
A viz nem okoz hasmenest. Nem az idoszakossagon mulik ez,hanem azon, h mit eszel. Vagy betegseg.
aug. 3. 17:17
3/12 anonim válasza:
Van: hagyd abba ezt a marhaságot.
aug. 3. 18:50
4/12 anonim válasza:
Ez nem attól van, hogy mikor eszel hanem, hogy mit. Van valami az étkezésedben (vagy a vizedben), amitől megy a hasad. Pl ha mondjuk kulacsból iszod a vized, akkor mikor mostad el utoljára? Kajánál meg figyeld meg, hogy ha elhagyod a tejtermékeket, vagy a glutént hogy mi történik (külön külön, ne egyszerre, mert akkor nem tudod melyik volt a ludas). Ezen felül, ha szedsz vitaminokat, akkor van olyan, ami ilyet okozhat. Pl magnézium túladagolás.
aug. 3. 19:04
5/12 anonim válasza:
Én már 7 hónapja tartom az időszakos böjtöt. Nálam az elején volt hasmenés, az első pár hónapban. Nagyon sok méreganyag, a belekben felhalmozódott szemét lehetett bennem, szerintem több kilónyi is. Nem egész nap volt hasmenésem, hanem reggel 2-3x is el kellett mennem. Most már szépen beállt napi 1-re és jól vagyok. Eddig 30 kilót fogytam, koplalás nélkül.
Szerintem neked is be fog állni majd, légy türelmes. Ha rosszul érzed magad, akkor pedig hagyd abba és orvos!
aug. 4. 11:41
6/12 anonim válasza:
Mi köze a napi 1-szeri étkezésednek az állítólag felhalmozódott méreganyagaidhoz, 5-ös?
aug. 4. 11:44
7/12 anonim válasza:
Nem napi egyszer eszek. Ki írt ilyet?
aug. 4. 15:24
8/12 anonim válasza:
5.
Több kilónyi méreg, meg szemét(?) a belekben(!). Figyelni kellett volna bigyó órán, apafej, ez nem így működik.
aug. 4. 16:32
9/12 anonim válasza:
Ja, nekem is ezen akadt meg a szemem. Ez amugy a "meregtelenites" elnevezesu ezo blabla, de meg varom, hogy a az 5-os is leirja 🤣
Reg rossz lenne, ha ennyi merget cipelnel magaddal 5-os, semmi kivalasztoszerved nem mukodott, vagy mi? Azok teszik am a dolgukat amugy is. Ettol fuggetlenul tokjo tehermentesiteni a szervezetet idoszakos bojttel, normal bojttel neha - de mas szempontok miatt (pl. autofagia)
aug. 4. 16:36
10/12 anonim válasza:
A kérdezőnek válaszoltam. Csak azért, hogy kiforgassátok a szavaimat, nem leszek céltábla, köszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!