Hogy tartsam a diétát nyaralás alatt? Többi lent!
Figyelt kérdés
2 hónapja életmódot váltottam. Se cukor se fehér liszt, péksütik,csoki,stb..minden nap tornázok,leis ment már 6kg. Nyaralás alatt szem szeretnék ezzel felhagyni. De pl koncerten azért iszogatni fogunk meg lecsúszik 1-2 üdítő,max fagyi is! Ezzel hazavágom vagy még belefér? Alkoholban is sok kalória van. De pl pezsgő vagy rövidital a "jobb"?júl. 8. 12:48
1/10 anonim válasza:
Menj el futni, nyaralás alatt szakíts rá napi 1 órát
2/10 anonim válasza:
Mennyi időre mész nyaralni? Ha egy-két hétre, akkor kit érdekel?
3/10 A kérdező kommentje:
5napra
júl. 8. 13:07
4/10 anonim válasza:
Belefér, ha nagyon módjával, önkorlátozással csinálod, nem mindennap engedve a kísértésnek, és egy nap csak egyfélét. Az alkoholnál nyilván a mennyiségtől függ, de a röviditalnak nagyobb az alkoholtartalma.
6/10 anonim válasza:
A "lecsúszik" az azt jelenti, hogy nincs akaraterőd.
7/10 A kérdező kommentje:
De van akaraterőm,de nyilván nyaralás alatt nem dekákat akarok számolgatni.
Egy - ket italra értettem csak,nem literekre 🤣
júl. 9. 07:38
8/10 anonim válasza:
Az már eleve gáz, ha olyan korlátozó diétát tartasz, amiből gondok lesznek nyaralás alatt...
Én is diétázom, semmi gondot nem okoz. Úgyis csomót sétálunk, úszunk, kirándulunk, akkor miért kéne méricskélnem bármit?
Amúgy így kezdődik az étkezési zavar, hogy már azon pörögsz, hogy egy deci sörben vagy egy deci borban van-e több kalória, amikor úgyis buliztok, mászkáltok, táncoltok...
9/10 anonim válasza:
8-as!
Inkább ne szólj hozzá ilyen témához amihez nem értesz! Attól, hogy neked semmi gondot nem okoz, másnak még okozhat.
10/10 anonim válasza:
Függ egyéni paraméterektől, de én egyáltalán nem tartottam ilyen szigorú diétát és csak rostdús átállástól konkrét betervezés nélkül gurult le az egész gyorsan. Így nem gondolom, hogy rá kéne görcsölnöd. Rágörcsölve egyébként nem is működik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!