Milyen mennyiségben nem káros még a koffein?
Ja 2 kávé, vagy 2db energia ital még nem gáz, de hát jobb nem rászokni, mert aztán már 5db-tól is alig fogsz létezni.
Ha megszokod egyre több kell, mert egy idő után már nem is érzed hogy hat. Ezért van pl haverom megiszik napi 5-6 kávét és akkor is álmos. Ez meg így nem a legjobb. Barátom is iszik napi 3-mat, hát én meg nem iszok egyáltalán, csak heti 1x 1kávét, vagy 1 energia italt. Régen én is rá voltam szokva napi szinten, és nem is nagyon hatott már nekem sem, aztán leszoktam, hát úgy egy hónapig kómáztam mire helyrejöttem annyira, hogy kávé nélkül is bírjak létezni :) Én akkor inkább sok ásványvizet iszom, az is élénkít valamennyire, csak az nem káros.
Hát 1 kávé az nem sok, az még belefér. Nem hinném, h lenne bajod tőle. Nekem azért nem szabarodd inni csak egyébként, mert lett egy vastagbél gyulladásom, de nem a kávétól, az mástól lett, aztán a kávé még rásegített, szóval mivel az a vastagbélben szívódik fel, az nekem nem volt túl jó. Azért kellett főleg leszoknom róla, hogy meggyógyuljak hamarabb.
De mostmár iszogatom megint. Csak ritkán. Hát rászokni nem akarok énse megint, mert végülis megvagyok nélküle is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!