Ez egészséges étkezés?
Na, a reggelim: pirított zsemle( valszeg fehérlisztes, de nem lehet a környéken nagyon mást kapni) 3 db füstölt sonka ( olyan neyloncsomagolásban) 1 paradicsom, 1 paprika.
Kakaó (1,5%os tejból, 2,5 dl, 10 g kakaópor)
Tízórai: fél doboz kefír, 1 db körte, 1 db alma
Ebéd: marhahús leves(sárgarépával, fehérrépával, és karalábéval), tészta nélkül, és megettem a marhanyelvet.
Uzsonna: körte
Vacsi: kefír egy almával.
Szerintetek ez egészséges?
Hozzáteszem, csokikat nagyon nem eszek, utoljára júniusban látott a gyomrom csokit, mikor anyukám hazajött Svájcból, és hozott csokit.
Egyedül édesség gyanánt a péksütit engedem meg magamnak, azt is csak reggelire.
Mi a cél? Ez még fogyókúrának is kevés.
Ebéd... szinte semmi, mekkor volt a hús?
Vacsora még annál is kevesebb, uzsonnának lett volna jó.
Ez éhezés, ami nem egészséges.
Amúgy nem rossz, tényleg csak a zsemle, ami nem jó.
Ez éhezés? basszus, én alapjáraton kevesebbet eszem, pedig fizikai munkát végzek, és egyáltalán nem fogyózom.
Akkor lehet megvan miért vagyok mindig fáradt? ;)
Amúgy jobban csinálod mint én, mert többször eszel egy nap. Én hülye, eszem délelőtt valamit meg délután főtt kaját és ennyi. :(
Elfogadnám az étrendedet, csak azokat a hülye műkajákat cseréld le. Pl. fóliás sonka... neeeeemáááár, a kakaópor meg akkor gáz ha E-számos instant bigyó.
Bocs, nekem ez a mániám, hogy mérgeket nem eszem. (jah, és tudom, hogy mindenben van, de akkor is, nekem ez egy hülye mánia)
23/L
" E-számos instant bigyó. "
a c vitamin is E-szamos.. azt sem eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!