Mi bajaim lehetnek, ha szinte mindent túlfűzerezve, csípősen eszek?
Egyszerűen ez már egy szokás, + néha nem is jól használom a fűszereket pl. amit csak levesbe lehetne szórni én rászórom a sültkrumplira (ez most nagyon random példa). Ha már sültkrumpli: só, bors, chili, szárított petrezselyem, néha szoktam még csak úgy valamit rászórni ami éppen megtetszik…
Anyáék mondták, hogy ezt abba kéne hagynom, mert nem egészséges de én szeretem és bírom a csípőset a fűszerek nélkül pedig nem nagyon élvezetes enni…
"Egyszerűen ez már egy szokás"
Itt a válasz.
Semmi baj a fűszerezéssel. Mindenből annyit, amennyi jól esik.
A sótól sem kell félni. Csak ne valami nátriumszegyény xart használj, hanem rendes sót.
A csípős dolgok érdekesek. Egészségesek. Amennyi jól esik. Aztán a szervezeted úgyis jelez másnap reggel, hogy kevesebb is elég lett volna.
A túlzott fűszerezéssel egy a baj. Egy idő után az "átlagosan" ízesített ételeket már nem fogod élvezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!