Baj ha nagyon túltolom az alacsony kalóriás ételek nagymennyiségű evését?
Nagyon szeretek enni(régebben kövér is voltam emiatt), viszont a fogyásomat után rászoktam arra, hogy lefekvés előtt 1-2 órával, filmnézés közben eszek zabkását. Nagyon szerethető íze van, és olyan szinten felvizezezem, hogy vagy 100 grammjában 37-50 kalória van, vagy ilyesmi, így meg tudok enni vagy akár 2400 g körüli mennyiséget anélkül is, hogy elhízok.
Ennek lehet hatása az egészségemre? És ha igen, akkor hogy szüntessem meg ezt a szokást, hogy szokjak le róla?
(Tinédzser vagyok, ha bármilyen módon releváns lenne, ha még valamit tudni akartok kérdezzetek, tényleg jól jönne a segítség :/)
Nem. Igazabol olyan mintha ennel egy zabkasat meg innal par liter vizet. No para.
Bar mentalisan garantaltan egeszsegtelen es nem segit hozza hogy normalis kapcsolatod legyen az etelekkel.
Rég megdőlt, hogy a kalória számolás baromság.
A szénhidrát tartalom és a glikémiás index az egyetlen, ami számít.
Ha ilyen low carb ételekből túl sokat ennél, a szervezeted megoldja, kipucolja a felesleget, amit nem tud megemészteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!