Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Baj ha nagyon túltolom az...

Baj ha nagyon túltolom az alacsony kalóriás ételek nagymennyiségű evését?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek enni(régebben kövér is voltam emiatt), viszont a fogyásomat után rászoktam arra, hogy lefekvés előtt 1-2 órával, filmnézés közben eszek zabkását. Nagyon szerethető íze van, és olyan szinten felvizezezem, hogy vagy 100 grammjában 37-50 kalória van, vagy ilyesmi, így meg tudok enni vagy akár 2400 g körüli mennyiséget anélkül is, hogy elhízok.

Ennek lehet hatása az egészségemre? És ha igen, akkor hogy szüntessem meg ezt a szokást, hogy szokjak le róla?

(Tinédzser vagyok, ha bármilyen módon releváns lenne, ha még valamit tudni akartok kérdezzetek, tényleg jól jönne a segítség :/)

2024. máj. 8. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem bajod semmiképp nem lesz, hacsak nem azt teszed, hogy csak ezt eszed. Jó nasi. Én nem vizezem, igaz, csak keveset eszek ilyen időben.
2024. máj. 8. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Igazabol olyan mintha ennel egy zabkasat meg innal par liter vizet. No para.

Bar mentalisan garantaltan egeszsegtelen es nem segit hozza hogy normalis kapcsolatod legyen az etelekkel.

2024. máj. 8. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Vicces, mert nagyjából ezt a kérdést "anyád" is kiírta három héttel ezelőtt ;)
2024. máj. 9. 10:37
 4/4 anonim ***** válasza:
42%

Rég megdőlt, hogy a kalória számolás baromság.

A szénhidrát tartalom és a glikémiás index az egyetlen, ami számít.

Ha ilyen low carb ételekből túl sokat ennél, a szervezeted megoldja, kipucolja a felesleget, amit nem tud megemészteni.

2024. máj. 9. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!