Léteznek nagyon alacsony kalóriás édességek?
Figyelt kérdés
Olyan rágcsálnivalót keresek a zöldségeken kívül amiből sokat fogyasztom, amit lehet enni kalória deficit tartása mellett, tehát kevés benne a kalória. Csak annyi a baj, hogy refluxos és tejérzékeny vagyok. Szóval a rágó Tiktak sajnos ki lőve a reflux miatt mivel Nagyon érzem, hogy savam lesz tőle sajnos.. Tudtok ajánlani ezeknek a kritériumnak megfelelőeket? Igazából mindenre kíváncsi vagyok egyébként, sütemények, bolti édességek, minden érdekel. Válaszokat előre is nagyon köszönöm!2024. máj. 5. 08:56
2/13 anonim válasza:
Igen az összes csokoládé igen alacsony kalóriás édesség. Annyira alacsony hogy jól el lehet hízni tőle! Úgy hogy ha tényleg diétázni akarsz akkor végleg elfelejtheted az édességet!
3/13 Gál Gábor 2024 válasza:
Energiamentes üdítők, gyümölcsök.
5/13 anonim válasza:
Chia puding.
Nagyon magas a rosttartalma ezért lassan szívódik fel és, nagyon laktató.
Kell hozzá chia mag, és mondjuk mandulatej, mirelit meggy és valami édesítő.
De bárhogy máshogy is elkészíthető, csak fantázia kell hozzá.
Chia magot érdemes netről rendelni, mert a nagyáruházakban borzasztóan drága ..(250g 1100ft)
Neten nagyobb kiszerelésben egy kicsit olcsóbban kijön, pl.: [link]
6/13 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm ezt a chia magot meg nézem. Sok gyümölcs savat csinál azzal meg az a baj..
2024. máj. 5. 10:29
7/13 anonim válasza:
#6 Kakaóporral is meg lehet csinálni, úgy kakaós lesz.
Egy kevéske meggyel nagyon finom úgy is.
8/13 A kérdező kommentje:
#5.
Szerinted ez a fekete quinoa a legjobb? Vagy jó a fehér is?
2024. máj. 6. 14:24
9/13 A kérdező kommentje:
Mi a különbség a kettő között? Mert fehér az van a DM-be ha onnan megveszem 2szer a fél kilogrammosat ugyanott vagyok mint a kiszállítással ha innen veszek egy kiló feketét
2024. máj. 6. 14:25
10/13 anonim válasza:
#8 De most hogy jött ide a quinoa? :D Én chia magot írtam. A kettő teljesen más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!