Léteznek nagyon alacsony kalóriás édességek?
Figyelt kérdés
Olyan rágcsálnivalót keresek a zöldségeken kívül amiből sokat fogyasztom, amit lehet enni kalória deficit tartása mellett, tehát kevés benne a kalória. Csak annyi a baj, hogy refluxos és tejérzékeny vagyok. Szóval a rágó Tiktak sajnos ki lőve a reflux miatt mivel Nagyon érzem, hogy savam lesz tőle sajnos.. Tudtok ajánlani ezeknek a kritériumnak megfelelőeket? Igazából mindenre kíváncsi vagyok egyébként, sütemények, bolti édességek, minden érdekel. Válaszokat előre is nagyon köszönöm!2024. máj. 5. 08:56
11/13 A kérdező kommentje:
Jaajj, bocsánat nem tudom miért azt írtam
2024. máj. 7. 09:23
12/13 anonim válasza:
Én ezt totál lényegtelennek tartom a számolgatással együtt. Amikor én átálltam rostdús étrendre, egyszerűen elkezdtem kevesebbet kívánni és kevesebbet enni. Onnantól alig ettem már csokikákat és nagyon gyorsan fogytam.
13/13 anonim válasza:
Itt az alap az egészséges étrend és alkalmanként mozgás. Kirívó rossz esettől eltekintve egyáltalán túlzásba sem kell esni, hogy például sültkrumpli és tészta tilos volna. Nekem minden belefért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!