Szálkásítás elsőnapjai hasmenés, szokásos?
Nyilván megemelt fehérjebevitel, 150g, magasabb rost, több zöldség, gyümölcs(most rákattanttam az eperre, alig pár kalória)
1700-2000kalória közt eszek, elötte kb 6ezer..
most,ha hiszed,hanem nem vagyok éhes, ettem reggelire tojást(mindent grammra mérek), utána ettem 500g epret, utána volt egy csirkés tésztám, és most ettem egy daráltmarha rizst(spenottal, rukkolával stb)
Illetve ittam egy turmixot,és voltam edzeni.
"napi szinten gyros, pizza, meki"
Én is rendszeresen eszek gyrost, pizzát, mekit. Nem nnaponta, de hetente egyszer lecsúszik valami gyorskaja. Van ebben a kategóriában rengeteg kommentelő, akinek ennél gyakrabban is lecsúszik. Ettől még izmosak és erősek vagyunk (én biztosan). A rendszeres gyorskaja, vagy a kóla és az energiatal nem determinálja, hogy mindenképp 50 kiló felesleges legyen rajtad. Ami determinálja, az az irreális kalóriatöbblet, a nulla éredemi mozgás és a pocsék életmódbeli szokások. Ezek okozzák az 50 kiló túlsúlyt, nem a Hell.
"nem vagyok éhes"
2 nap után ne vonj le messzemenő következtetéseket, de a leírtak alapján teljesen jó és fenntartható irányba mozdítottad el az étrended, úgyhogy szurkolok!
A tested éhezése és az éhség nem ugyanaz. Főleg azoknál akik sokáig nem éhségjelek alapjan tápláltak a testük, csak ettek (saját tapasztalat).
Ha érzed ha nem, a tested BMR alatti kalóriával éhezik. Már pár honap alatt is életre tartó károkat okozhat. (Sajnos ez is tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!