Hogyan tudnék fogyni, hogy ne legyen rosszabb a helyzet?
Figyelt kérdés
Most kezdődik a mobilizálásom. Évekig voltam ágyba kényszerülve, 185 kg-ra híztam. A gyomrom kitágult, refluxos vagyok és gyomorfekélyes. Nem tudom megoldani, hogy alig vagy semmit ne egyek, sem azt, hogy csak minőségi és egészséges élelmiszert. A kalóriákat lehetetlen számolnom, szociális étkeztetésben részesülök.
Nincsenek barátaim, már nem is lesznek, így még nehezebb, lelki támasz nélkül. Ha nem eszek, csak iszok, vagy étkezés előtt iszok, rosszul vagyok. A szívem már nem bírja ezt a súlyt. Szeretnék a szabadba is úgy kimenni, ha majd kijutok egyáltalán, hogy nem bámulnak meg és nem rogyok össze. Minden kedves hozzászólást köszönök.
máj. 7. 09:56
11/12 anonim válasza:
A kérdező fölösleges kommentje helyett nem lehetne, hogy válaszolsz a kérdésemre?
12/12 anonim válasza:
Ebben a stílusban ne sajnáltasd magad, nem fogod elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!