Hogyan tudnék fogyni, hogy ne legyen rosszabb a helyzet?
Most kezdődik a mobilizálásom. Évekig voltam ágyba kényszerülve, 185 kg-ra híztam. A gyomrom kitágult, refluxos vagyok és gyomorfekélyes. Nem tudom megoldani, hogy alig vagy semmit ne egyek, sem azt, hogy csak minőségi és egészséges élelmiszert. A kalóriákat lehetetlen számolnom, szociális étkeztetésben részesülök.
Nincsenek barátaim, már nem is lesznek, így még nehezebb, lelki támasz nélkül. Ha nem eszek, csak iszok, vagy étkezés előtt iszok, rosszul vagyok. A szívem már nem bírja ezt a súlyt. Szeretnék a szabadba is úgy kimenni, ha majd kijutok egyáltalán, hogy nem bámulnak meg és nem rogyok össze. Minden kedves hozzászólást köszönök.
Sajnos csak azt írod le hogy mire nincs lehetőséged. Azt nem hogy mire van.
Egyébként ha teljes napos szociális étkeztetésben részesülsz és azt megeszed de semmi mást akkor fogyni fogsz.
Semmire sincs lehetőségem. A kenyér és a zsíros étel, amit kapok, nem fogyókúrás. Nem tudnak altatni, így nem is lehet gyomorszűkítő műtétem.
Csak a szockaját eszem, és nem, NEM fogyok.
Kórházban nem indították be a fogyásodat?
Család?
Magyarul várod a sült galambot és azon kattogsz, mit NEM tudsz csinálni.
Hát, akkor kövér maradsz, ez a nagy helyzet.
Ki halt meg a családodból? Baleset?
A kórházra nem válaszoltál, csak lenulláztak, pedig ilyen súlynál kórházi kezelés szükséges.
Istenem, remélem csak trollkérdés.
Ha nem, borzasztóan sajnálom kérdező ami veled van. Sablon duma, hogy jobb lesz, de próbálj magadnak szociális gondozót igényelni magad mellé, pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!