Napo 3-4 zéró Hell okoz bármi problémát hosszútávon?
Légyszi ne sértegess! Mert en sem tettem.
Felfogtam miert iszod a zérot.
Arra iranyult volna a kérdesem, hogy miért kell attól ezt a szennyet inni?
Tehát gondolom a koffein miatt kell, de zérot tudsz inni az alapbetegséged miatt. És nem értem, hogy miert ezt iszod. Mindegy, hogy cukor beteg vagy-e vagy sem. Rengeteg káros anyag van benne és rengeteg koffein.
Erre próbáltam tanácsolni a teákat. Mondanám, hogy igyál egy csésze kávet inkább, de gondolom keserűn vagy édesítőszerrel nem szereted. Vagy magát a kvt nem szereted.
Nem tudtam meg az írásodból, hogy a koffein, íz, megszokás miatt fogyasztod-e.
De en már itt többet nem segítek senkinek. Írok normálisan, nem bantóan és ezt kapom vissza. Köszi
Lehet rosszul fogalmaztam, de nem így értettem.
A darlington teahát teája termeszetes alapú, szàrított gyümölcsöket, tealeveleket tartalmaz. Drága nagyon, de semmi ilyen nincs benne. Ne tukmálni akarom. De szerintem, ha már van egy alapbetegseged sajnálatos módon, ne akarj meg egy másikat szerezni. Persze nem 1-2 év alatt, hanem hosszabb távon. Szerintem a szivet brutálisan kinyírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!