Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napo 3-4 zéró Hell okoz bármi...

Napo 3-4 zéró Hell okoz bármi problémát hosszútávon?

Figyelt kérdés
Elvileg egy dobozba egy csésze presszó kávényi koffein van. Cukor ugye nincs, ami a legkarosabb lenne. Naponta 3-4 óránként megiszom egyet lesz valami bajom hosszú távon? Fel évente járok teljes verkepet csinaltani, vérnyomásmérő pulzus tökéletes. 2 éve iszom ennyit kb, se közvetlenül utána, se hosszú távon semmi negatív (sem pozitiv) hatást nem érzek.
máj. 1. 22:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Kilencedik, értelmezni nem tudsz. Nem azért iszom mert cukros vagyok. Azért iszok zérót mert cukros vagyok,nagyon nem ugyanaz.
máj. 3. 07:19
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó. Hat az,hogy az orvostudományi túl lassan fejlődik szerintem nettó baromság. Az ír ilyet,aki nincs tisztában azzal,hogy az elmúlt 100 és az elmúlt 10 évben mennyir fejlődött.
máj. 3. 07:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Az meg hogy egy tanulatlan paraszt vagy akinek az élete annyi hogy cigi hell azzal nem tudok mit kezdeni. Javaslom olvasgass mit tud kezdeni az orvostudomány a veredben található mikroműanyagokkal
máj. 3. 12:47
 14/18 anonim ***** válasza:

Légyszi ne sértegess! Mert en sem tettem.

Felfogtam miert iszod a zérot.

Arra iranyult volna a kérdesem, hogy miért kell attól ezt a szennyet inni?

Tehát gondolom a koffein miatt kell, de zérot tudsz inni az alapbetegséged miatt. És nem értem, hogy miert ezt iszod. Mindegy, hogy cukor beteg vagy-e vagy sem. Rengeteg káros anyag van benne és rengeteg koffein.

Erre próbáltam tanácsolni a teákat. Mondanám, hogy igyál egy csésze kávet inkább, de gondolom keserűn vagy édesítőszerrel nem szereted. Vagy magát a kvt nem szereted.

Nem tudtam meg az írásodból, hogy a koffein, íz, megszokás miatt fogyasztod-e.

De en már itt többet nem segítek senkinek. Írok normálisan, nem bantóan és ezt kapom vissza. Köszi

máj. 3. 14:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti,miért vagyok tanulatlan paraszt te idióta? Nen dohányzom te szerencsétlen. Az higy az orvostudomány nem tud mi kezdeni a mikro műanyaggal az egy dolog. Segitek,te tanult, tájékozott megmondo ember. Az orvostudomány nem csak ebből áll.
máj. 3. 14:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó. Szerintem semmi rosszat nem írtam. Te úgy értelmeztem, mintha én azért innam ezt,mert cukorbetegeknek kötelező. Nem, azért iszom zérót, mert valszeg amúgy is innam, de így csak ezt tudom. De amúgy a teát sem mindegy,honnan szerzed be. Az általad említett teák nagyrészt televannak ugyanúgy izfokozokkal, csak az ember elhiszi,hogy ha teát iszik,akkor az csak egészséges lehet. Hát nem sajnos.
máj. 3. 14:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet rosszul fogalmaztam, de nem így értettem.

A darlington teahát teája termeszetes alapú, szàrított gyümölcsöket, tealeveleket tartalmaz. Drága nagyon, de semmi ilyen nincs benne. Ne tukmálni akarom. De szerintem, ha már van egy alapbetegseged sajnálatos módon, ne akarj meg egy másikat szerezni. Persze nem 1-2 év alatt, hanem hosszabb távon. Szerintem a szivet brutálisan kinyírja.

máj. 3. 14:59
 18/18 anonim ***** válasza:
A koffein eléggé probléma. Én márciusig naponta ittam energiát, instant kávét, és teát. Túlpörgött bennem a koffein - teától eltekintve - még ezektől a szutykoktól is. Le kellett állnom úgy, hogy hetente csak háromszor 1-1 energiaital és 1-1 liter tea. 3 bögre teát megihatok naponta, többet nem.
máj. 7. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!