Napo 3-4 zéró Hell okoz bármi problémát hosszútávon?
"az általad felsoroltak szinte minden italban benne vannak már. Topjoy-tol kezdve a Col-ig"
Pont ugyanazt gondolom ezekről a szarokról is, mint a Hellről vagy az egyéb energiaitalokról: dietetikailag értékelhetetlenek, rendszeres (pláne napi több dobozzal történő) fogyasztásuk ellenjavallt, de leírom még egyszer, hogy kis esély van rá, hogy egyetlen terméken fog múlni az egészséged.
Az egészség egy komplex téma, amit millió étrendi, életmódbeli, környezeti, genetikai faktor befolyásol. Nem úgy működik a valóság, hogy jaj de jó, minden egyes étrendi, életmódbeli, környezeti, genetikai faktorom rendben van, de megiszok naponta 4 doboz Hellt, ezért meghalok szívinfarktusban. Nem reális.
A helyes válasz az, hogy nem lehet tudni, mert ezek az idítők ebben a formájukban nincsenek 30 éve a piacon. Nem lehet tudni, hogy majd nem-e jön elő valami szervi elégtelenség nálad 40 évesen a felgyűlt szennyek miatt.
Egy biztos, nem leszünk olyan hosszú életűek mint a nagyszüleink, mert ők még kolbászt ettek szalonnával és kész, megerősödött a szervezetük, aztán a mai orvos tudomány elég jó gyógyszereket tud már nekik adni. A mi testünk már tele van mikroműanyagokkal, az orvos tudomány meg túl lassan fejlődik mert az lmbtq mozgalmakkal, koviddal, háborúkkal szaroskodunk, minden más fontosabb mint az egészség.
És azert, mert cukros vagy miert kell ezeket a sz*okat inni?
Készíts otthon magadnak finom teákat. Vannak nagyon jó minőségű teák, amit nem kell ízesíteni. Lehet hidegen (nyáron), melegen (télen) fogyasztani. 1000x finomabb és jobb mint ezek az agyon ízesített, színezett löttyök. Nem mellesleg, ha koffeinre van szükséged, arra is tökéletes. Darlington teaház teái pl tökletesek neked!
Hát ebben is van ellent mondás...
"Elvileg egy dobozba egy csésze presszó kávényi koffein van. Cukor ugye nincs, ami a legkarosabb lenne."
"Én cukros vagyok,azért iszom. Amúgy eszembe nem jutna,mert az edesitoszer ezerszer rosszabb egy egészséges szervezetnek mint a cukor"
Most akkor melyik a káros?
Egyébként én egyáltalán nem tudok ilyeneket fogyasztani, mert 1 hell után zakatol a szivem. Így nem is erőltetem, kérdés nálad ez előjön-e. Az biztos, hogy a veséd nem hálás érte... Tele van szeméttel az egész. Nem vagyok szent, én is ittam, de inkább iszok egy csésze kávét.
Evvel meg nagyon tudok azonosulni:
#6 "Egy biztos, nem leszünk olyan hosszú életűek mint a nagyszüleink, mert ők még kolbászt ettek szalonnával és kész, megerősödött a szervezetük, aztán a mai orvos tudomány elég jó gyógyszereket tud már nekik adni. A mi testünk már tele van mikroműanyagokkal, az orvos tudomány meg túl lassan fejlődik mert az lmbtq mozgalmakkal, koviddal, háborúkkal szaroskodunk, minden más fontosabb mint az egészség."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!