Hogy egyek mindennap fokhagymát ha a bőrömön keresztül is bűzlök?
Figyelt kérdés
Nagyon egészséges tudom de az egész lakásban érezniápr. 22. 08:24
1/9 anonim válasza:
Próbáld ki a fokhagyma port, szárított fokhagymából van és az íze se annyira intenzív hátha a szaga se
2/9 anonim válasza:
En ezert eszem nagyon ritkán.
Kb 1-2 szer egy évben mikor tudom, hogy egyedül vagyok es senkit nem borzasztok el, vagy akkor egyen az is aki velem van
5/9 anonim válasza:
"ilyen mennyiségben"
Milyen mennyiségben? A kérdező nem adott meg grammokat.
6/9 anonim válasza:
Nem is kell de mikor a bőrén érzi akkor már az azt jelenti hogy a szervezet nem tudja feldolgozni!
és kipakolja ennyi!
7/9 anonim válasza:
Nem, nem annyira egeszseges. Tudomanyosan semmilyen bizonyitek nincs az ertisztito hatasara, ellenben a gyomrod kicsinalja.
8/9 anonim válasza:
Ajurvédában gyógyszernek minősül es mint ilyen, nem szabad túladagolni
Epp Sadghuru mondta, a hindu guru, hogy 1-2 cikk elég belőle
9/9 anonim válasza:
Ne egyél. Teljesen felesleges. Semmivel sem tud tobet, sot, kevesebbet is mint az egeszseges valtozatos etkezes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!