Mi a bajom szénhidrálttól?
Tegnap ettem 4 szalámis szenyát vajjal 10 óraira Rántott húst rizzsel 13 órakkor. Majd munka után 21 órakkor mákos patkót meg sajtos rudat és csak kóstolóba fél telefon ( régi samsung a22 ) meretű sonkát, egy kisebb kanál tormát és kenyeret. Ma reggel mentem dolgozni 6-kor keltem hát 1 órat wc voltam meg most is egy felet.
Na meg az, hogy ha megyek dolgozni reggel 2x megyek wc-re ha nem megyek dolgozni akkor napi 1x wc sőt lefekvés elött is. Ez úgy 3 éve van így, elötte suliba jártam akkor is így volt. Ha menni kell valahova elötte mindig wc.. ezzel csak az a legnagyobb bajom, hogy utálok idegen helyre sőt még munkahelyen is wc-re menni. Most is kb. életemben először nyílvanos wc-re mentem, van ilyen papír amit ráteszek ( drogériába vettem 2 éve most bontottam fel ) és úgy is rosszul voltam , hogy ezt kellett. :(
Nekem is a gluténérzékenység jutott eszembe.
Amúgy ehetnél kicsit változatosabban, reggelre kenyér, estére kenyér - elég egyhangú, nem sok tápanyag van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!