Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Majdnem megfulladtam, életvesz...

Majdnem megfulladtam, életveszélyben voltam?

Figyelt kérdés

Bevettem egy fél kiskanál szódaport, ásványvízzel, utána reggeliztem es ráittam pepsit.

Erre feltört gejzírszerűen a pepsi belőlem es nem ment le se fel a korty mintha elakadt volna, es mintha a legzes se ment volna már. Tátott szájjal szuszogni próbáltam, kapkodtam a levegőt hangosan

márc. 27. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Még véletlen sem voltál életveszélyben, nem is voltál megfulladásközelben, egyszerüen csak tele lett a gyomrod széndioxiddal, és nem tudtad elégy gyorsan kiböfögni.

Mellesleg elárulnád, miért kombinálod a szódabikarbónát kólával? A szódabikarbóna csak széndioxidot termel, a kóla meg alapból tele van vele, semmi értelme sincs.

Emellett ha netán a nyelöcsöved/légcsöved lett volna a probléma, akkor teljesen mindegy, hogy orron vagy szájon keresztül próbálsz levegöt venni, ugyanott kellene átmennie, mármint a légcsövön.

márc. 27. 09:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem kaptam levegőt orron keresztül egy ideig, mintha elzáródott volna
márc. 27. 09:32
 3/3 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon izgalmas, hogy a nyelőcsövedet kémcsőnek használod. Habár kicsit olcsóbb pótolni az utóbbit. Legközelebb Mentos cukorkával próbáld, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.
márc. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!