Milyen tüneteket okoz ha fagyasztott étel romlott és megeszik?
Ha egy étel normálisan van lefagyasztva - főzés és kihűlés után -, annak nem szabadna ilyen tüneteket okoznia. Gyanítom, hogy nem megfelelően tárolja az ételeket. Napokig rohasztja őket a hűtőben, mielőtt lefagyasztja, vagy kint hagyja a meleg konyhában. Vagy nem forralja őket fel fogyasztás előtt. Vagy ezek keveréke.
A penészes kenyér és a kétféle összeöntött leves számomra elég indok lenne arra, hogy többet ott ne ehessenek a gyerekeim.
Nem tudom eltiltani a nagyszülőktől. Pont ezért kérdezem hogy tudnám kideríteni. Én nem voltam ott most csak férjem. Több gyerekünk van mindig másikkal történt uh nem hiszem h allergia.
Azért nem vádolhatok meg egy 60 éves embert bizonyitekok nélkul. Igy is elégge kiállok a gyerekekert és emiatt feszültseg keletkezik ferjem és köztem mert ő mindig őket védi. Ha valoban rájönnek h vmi nem oke amit csinal akkor soha nem engedném h ott egyenek
Na, ezek után NEM menne oda a gyerek, akkor sem, ha a férjem kiveri a balhét. Kizárt, és nem, ő sem vinné, mert nem normális, hogy mindig gyomorrontással érnek haza.
Vagy még rosszabbal.
Olyan nincs, hogy nem tudod eltiltani. De igen, te vagy az anyja, ki védje meg, ha nem te?
Állj a sarkadra és verd ki a balhét, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!