Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi 2000-2800 kalóriával...

Napi 2000-2800 kalóriával tudok hízni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!19 éves srác vagyok és mindössze 52 kg már vagy 3 éve.Hízni szeretnék!!!!Viszont napi 2400 kalóriánál többet nem tudok bevinni.Időm sincs rá!Amikor itthon vagyok, akkor mondhatni könnyedén viszek be olykor 2800 kalóriát is, napi 5-6 etkezéssel.Mellé saját testsúlyos edzést és ritkán súlyzós edzést is végzek.De amikor dolgozok, akkor egy nap csak 2x tudok leülni enni és ilyenkor max 2000-2300 kalóriát tudok bevinni/nap.És mivel 12 órában dolgozom, így ezeken a napokon edzeni se tudok.Mire elég ez a kalóriamennyiség?Lehet ezzel valamennyit hízni vagy többet kellene bevinni?
márc. 8. 23:23
 1/4 A kérdező kommentje:
*170 cm vagyok
márc. 8. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 2100 környéke kezdetben rendben lehet. De amúgy próbáld ki. Kezdd el akörül, és ha nem hízol több héten keresztül semennyit sem, akkor növeled. Viszont érdemes nem átesni a ló túloldalára, szóval nyilván az se jó a most hirtelen 1 hónap alatt felszedsz 10 kilót.
márc. 8. 23:39
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Attól nem félek :D.Megpróbálom tartani ezt a 2100-2500 kalóriát, bár a kalkulátorok szerint legalább 2700 kalóriát kellene bevinnem heti 0.5 kg plusszért.
márc. 9. 07:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem tudok annyival hízni, pedig nő vagyok.

2800-3000 körül már igen.

márc. 9. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!