Ez milyen evészavar lehet? (Ha egyáltalán az?)
Purgáló anorexia.
A legveszélyesebb, mert nem elég, hgoy nem viszel be semmi tápanyagot, az időszakos hányással kikészíted magad.
Nekem is ez volt, 35 kilósan majdnem meghaltam, de a gyomrom máig nem jött rendbe, és a szívem is néha vacakol, pedig már 3,5 éve gyógyult vagyok.
Kérjetek szaksegítséget, lehetőleg holnap, és jó lenne, ha rendszeresen figyelnék, mit eszel és nem engednének "csak úgy" mosdóba.
Le kell, igen, aztán majd beutalnak kórházba ahol muszáj leszel enni, vagy szondát kapsz.
Nem olyan jó móka az.
A súlyod, az most lenne normális.
Nagyon kóros, hogy a fogyás és a kalóriaszámolgatás jár az eszedben egész nap. Ha ez nem változik rövid időn belül, szakemberre lesz szükséged.
Ha nem eszel többet -már a fogyókúra alatt is- akkor valszeg leáll a fogyásod, mert a szervezeted vészhelyzetet érzékel, és nem nyúl a tartalékhoz. Ez igaz, olvass utána!
7-es, ez bromság. Ha "bárkinek leállna" a fogyása, akkor senkit sem kellene szondán táplálni és senki sem halna bele 34-30 kilósan az anorexiába. ;)
Nem kellene ilyesmi hülyeségeket írni egy eleve mentálisan beteg kislánynak, mert a végénkipróbálja, hogy tényleg semmit nem eszik és meghal.
7-es vagyok
Érthetőbben írom: nem ilyen keveset, hanem többet kellene enned -már a fogyókúra alatt is- akkor lenne eredményesebb a fogyásod.
Egyébként nem baromság, csak rosszul értelmezte a 8-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!