Lehetséges, hogy kalcium hiány miatt vannak a panaszaim, vagy ez valami más?
Nem hinném, hogy ennek van köze a kalcium hiányhoz.
Az idegrendszeri gondjaidra szedsz gyógyszert? Ha igen akkor nem lehet, hogy azok okozzák inkább?
Nekem volt ilyen zsibbadás, azt mondta a kardiológus, hogy mozgásszervi eredetű (ülőmunkát végzek).
Én is túl vagyok neurológiai kivizsgáláson, hálistennek negatív lett, kimerültségre, pszichés problémákra fogják még a panaszaimat.
A B vitamin nagyon fontos, szedj Milgammát, de tényleg azt, nekem sem hatott a többi komplex B vitamin, csak az. Tudom, nagyon drága. A 2-3 hónapos kúrák után tarts 1-2 hónap szünetet.
Gerinctornát végezz még ha egyszerűbbet is minden nap keveset, vagy hetente 2-3-szor fél órát. Nyújtásokat, az izmok nyújtása nagyon fontos. Vannak a youtube-on is tornák.
Legyél sokat a levegőn, sétálj nyugodt környezetben lehetőleg minden nap.
Kérdező, a felszívódási zavar hogyan lett igazolva? Ez azt is jelenti hogy kimutattak valamilyen hiányokat vagy mit jelent pontosan?
#2 Milgammából melyiket és napi mennyit szedsz?
Nekem volt olyan kézzsibbadás, amire a doki azt mondta, hogy kalciumhiány. Kételkedtem benne, de szedtem aztán kalcium-malátot, s bakker, pár napon belül elmúlt!
Magnéziumhiány nálam izomgörcsöt okoz, nekem is volt olyan, ami nem hasznosult és nem a magnézium-oxid vagy -karbonát alapú, amiről tudjuk, hogy nem, vagy rosszul szívódik fel, hanem a -laktát, ami jó felszívódású.
#3 Milgamma N (neuro) 100 mg
Napi 2 szem egy hónapig, így mondta a neurológus. Aztán kb. 3 hónap szünet után ismételni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!