Nagyon utálom a teát, hogyan szoktassam le a szüleimet a teáról? Én kávézok és sztem az sokkal jobb és egészségesebb, vagányabb.
Ha 50 éves korodban úgy akarsz kinézni, mint egy nagypapa/mama, igyál sok kávét...
Erős vízhajtó, felborítja a hormonredszert a kortizol miatt, ami ráadásul erősen bontja az izomzatot.
Valamint az immunrendszert nyírja elég rendesen.
Inkább te szokj le erről a szarról.
Elnézést, nem vagyok áldozathibáztató és ilyen ellen- vissza forgató típus, de itt felmerül bennem a kérdező mentális terheltsége.
Nekem eszembe nem jutna valakit azért átszoktatni valamiről valamire, mert az "vagányabb". De mi lehet egy tea vagy kávén vagány? Drogozni mégvagányabb nem? :D :D :D
Szóval, te kávézz (én is kávés vagyok) de aki teázik, azt hagyd teázni.
Én sok kávét iszom, de nem érzékeltem ilyesmit a vízhajtás és a pulzusemelkedésen kívül. A vérnyomásemelkedést többnyire nem a kávé okozza.
Az izomzatom nincs lebontva, pláne nem érzem magam nagypapának és mások sem éreznek annak.
Én mindkettőt iszom, de a tea tényleg egészségesebb.
Az viszont butaság, hogy a kávé "vagányabb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!