Ha hidegen megeszem a gyrostálat, lehet valami bajom tőle?
Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 22:32
1/24 A nagy Levin válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle.
2/24 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!!
2024. febr. 15. 22:44
3/24 anonim válasza:
Ha a tálat megeszed, az nem tesz jót a gyomrodnak semmiképp, hidegen, se melegen sem.
4/24 A kérdező kommentje:
#4: Hú ez nagyon vicces volt!
2024. febr. 16. 06:34
5/24 anonim válasza:
Nehezebben emésztődik de amúgy semmi. Esetleg segítheted valami szénsavassal a folyamatot.
6/24 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz .
Én sokszor ettem már hidegen, mert rendeltem aztán filmet néztem közben kihűlt de lusta voltam felmelegíteni :D
Semmi bajom nem lett .
7/24 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy lesz ami túlszárnyalja a "Holnap még megehetem a ma főzöttet" jellegű kérdéseket...🤦♀️ Gratulálok
8/24 A kérdező kommentje:
#8: Köszi!
Szerencse, hogy volt akinek sikerült normálisan válaszolnia és nem kötekedni jár ide.
Te voltál a trágár priviző is gondolom. Én pedig ahhoz gratulálok! :)
2024. febr. 16. 08:08
10/24 anonim válasza:
Dehogy privátoztam!
Viszont az komolyan, nem kötekedés szintjén érdekelne, miért merült fel, hogy hidegen nem eheted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!