Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lesz bajom a penészes kenyértől?

Lesz bajom a penészes kenyértől?

Figyelt kérdés
Sziasztok 10perce megettem 2 szelet penészes kenyeret (még sose volt a közelembe penész nem tudtam mien)illata kicsit fura volt de mivel nem tudtam milyen a penész szaga, így nem nagyon foglalkoztam vele főleg hogy elnyomta a nutella meg a vaj amikor vettem volna ki a 3. Kenyeret jobban megnéztem es láttam rajta ez zöld kisfoltot pedig a kenyeret most bontottam ki… valakivel fordult már ilyen elő? Rosszul leszek, hasmenésem lesz?

2024. febr. 14. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Max egy kis hasmenés várható, hányás csak nagyon ritka esetben fordul elő, ahhoz szinte biztos nem ettél eleget. Az is lehet, hogy semmi tünet nem fog jelentkezni.
2024. febr. 14. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Igyál egy deci vízben feloldott 1 lapos kávéskanál szódabikarbónát.
2024. febr. 14. 22:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat most kicsit megnyugtatott:)
2024. febr. 14. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz. Abszolút. Nem is kell bevenned/innod semmit. A gyomorsav erős. Elintézi.
2024. febr. 15. 06:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmit bajod tőle, bár hasmenés lehet, de semmi extra.
2024. febr. 15. 06:21
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Hosszu tavon a peneszben levo toxinok novelik annak a veszelyet, hogy rakot fogsz kapni.

Valoszinuleg ha egyszer veletlenul megettel ilyet nem abba fogsz belepusztulni, de amennyire csak lehet keruld a peneszes elelmiszer fogyasztasat.

2024. febr. 15. 07:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Gondolom azért nem eszik minden nap penészt direktben, így nincs az a veszély,hogy rákja lesz.
2024. febr. 15. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
58%

Minden mennyiseg veszelyes az ilyen toxinokbol, ugyhogy kerulni kell, hogy az ember barmit megegyen ami peneszes.

Termeszetesen egyszeri esettol ha mar megtortent nem kell meg panikolni.

2024. febr. 15. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!