Tinédzserként miért vagyok szüntelenül éhes?
Figyelt kérdés
Tehát. Egy hete kezdődött körülbelül, hogy eszem egy aránylag nagy adagot, jóllakok, és egy óra múlva újra úgy érzem, meg tudnám enni még a vasszöget is.
Vékony testalkatú vagyok, tehát a kövérség nem probléma, fél éve sportolok intenzíven, és ésszerű ok lehetne a sport a folyamatos éhességre, de mint említettem, csak kb egy hete van ez.
Valaki segítsen mert esküszöm hogy megőrülök.
febr. 9. 17:30
1/6 anonim válasza:
Mert novekedesi fazisba leptel, ehhez kell a cucc rendesen.
2/6 anonim válasza:
Simán lehet hogy nősz. Ha a tested jelez hogy éhes, egyél. A dolog biztos nem véletlen
3/6 anonim válasza:
Ez ebben a korban az egészség jele! Egyél rendesen, de fogyassz elég folyadékot is, mert sokszor amikor azt érzi az ember, hogy éhes, valójában szomjas.
4/6 anonim válasza:
Nem éheztetted magadat korábban? Illetve nem mentél át egy olyan időszakon, amikor nem tudtál rendesen enni? Attól lehet ez a folyamatos zabálás.
Stressz is okozhatja.
6/6 anonim válasza:
Teljesen normális, 14-15 évesen többet ettem, mint apám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!