Miért vagyok folyton éhes?
Figyelt kérdés
Hali tehát folyton éhes vagyok és nem tudom mitől. Hétköznap elég szar az étkezésem mert napi 8 órám van, melegített és több napos kaját nem szeretem nem esik jól ezért nem viszek. Általában müzli szelet vagy puffasztott rizset eszek a suliban. Hazaérek rögtön főtt kaja. Utána este még benyomok pár melegszendvicset általában, de van h lecsúszik még1 főtt kaja. Hétvégén későn kelek ezért általában 12kor már rögtön ebéddel indítok és délután is főtt kaját eszek. Ma például reggel benyomtam 2 melegszenyát, 1 tábla Tuc Milka csokit, 2 mcchickent meg sült krumplit, ebédre rizset meg húst, most meg megint éhes vagyok. Nem voltam hízós típus régen, most kicsit könnyebben feljön a felesleg, de csak a hasamra megy kb. 16 éves vagyok és lány. 174cm és 61,5kg.2023. okt. 7. 21:55
1/3 anonim válasza:
A bevitt kajákat gyorsan dolgozza fel a szervezeted .
2/3 anonim válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok ,nagyon hamar meg éhezek! 20 percenként kívánom a kaját, nagyon durva és rossz érzés! Evés lehet hogy egy kemény drog!!!
3/3 anonim válasza:
Nem éhes vagy, megszoktad, hogy ilyen sokat eszel, ráadásul ezek része értelmetlen, gyorsan felszívódó cucc, amitől félórán belül kajás leszel...
Meg müzliszelet, pufirizs??? Az sem értelmes cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!