Miért vagyok beteg a gyümölcsöktől és a zöldségektől? N
Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy együnk sok gyümölcsöt és zöldséget, viszont nekem megy a hasam tőlük, valamint hányingert és hasfájást okoznak. Leginkább ezektől van bajom: paprika, paradicsom, uborka, saláta, kukorica, hagyma, alma, körte, banán, bararck, szőlő, szilva, áfonya, meggy, cseresznye, mandarin, narancs, kiwi. Szoktam mégis enni ezeket, de utána jönnek a mellékhatások :/ Mitől van ez?2024. jan. 30. 22:53
2/6 A kérdező kommentje:
Volt már rá tesztem még vagy 12 évvel ezelőtt, de negatív lett.
2024. jan. 30. 23:09
3/6 anonim válasza:
Az epéddel minden rendben van? Iszol elég folyadékot?
4/6 A kérdező kommentje:
Keveset iszok. Kb fél litert egy nap. Voltam tavaly ultrahangon, és azt mondta az orvos, hogy lát valamit az epémnél, de nem tudja megmondani pontosan, hogy mit.
2024. jan. 31. 04:48
5/6 anonim válasza:
Hát érdemes lenne megnézetni megint. A kevés folyadék és magas rosttartalom pedig okozhat emésztőrendszeri panaszokat.
6/6 anonim válasza:
12 évvel ezelőtt :D Szóval nem volt teszted, ami értékelhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!