Miért tesznek nátrium-nitritet a legtöbb húskészítménybe, ha bizonyítottan rákkeltő?
2024. jan. 17. 20:58
1/1 anonim válasza:
Mert olcsó, és az iparnak ez számít. Mindig addig mennek a nagyvállalatok, amíg államilag vagy kontinentálisan be nem tiltják az adott alapanyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!